Artiestenburo van Otterloo
Tel. 0297-520000 | Stuur ons een e-mail

Laatste tweet:

Muziek artiest acts en DJ voor huwelijk en bruiloft feest receptie borrel of ceremonie

 

Voor uw huwelijksceremonie, kerkelijke inzegening, huwelijksreceptie of huwelijksfeest, heeft Buro van Otterloo vele geschikte muziek, artiesten en acts. Voor elk soort bruiloft hebben we passende muziek variërend van klassieke muziek tot pop, jazz en easylistening. Intiem optreden voor bijvoorbeeld huwelijks inzegening of huwelijksceremonie en spetterend dansfeest met DJ plus saxofonist of gehele partyband!

 

Hieronder een selectie uit onze artiesten en acts, onderverdeeld in muziek voor ceremonie, huwelijksreceptie, huwelijksdiner en huwelijksfeest, waarvan wij succes kunnen garanderen op uw bruiloft.

Prijzen op aanvraag, afhankelijk van duur, setting en locatie, maatwerk etc., beginnend bij € 350. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies: 0297-520000.

 

Wij zijn bekend met een groot aantal lokaties en hun specifieke richtlijnen zoals technische mogelijkheden, laden-lossen, geluidslimieten etc.. Zodoende kunnen wij u goed adviseren en helpen u graag met het organiseren van de muziek op uw bruiloft.

 

Muziek voor huwelijksceremonie of huwelijksinzegening

Onderstaande acts zijn zeer geschikt voor een huwelijksceremonie, tijdens de intrede en uittrede van het bruidspaar en als intermezzo tijdens het officiele gedeelte zoals bijvoorbeeld tekenen van de huwelijksakte door de getuigen. 

 

pop-jazz zangeres Katelijne van Otterloo

 

Pop-jazz zangeres Katelijne van Otterloo heeft veel ervaring in het 'bezingen' van het bruidpaar. Tijdens een huwelijksrecemonie of huwelijksinzegening kan zij met haar vaste piano-zang duo de door u uitgekozen liedjes zingen. Zie voor meer informatie http://www.katelijne.nl/Zangeres_voor_huwelijk
Daar vindt U speciale liedjes die gezongen kunnen worden tijdens de huwelijksinzegening of ceremonie.

 

Een combinatie optreden van Katelijne bestaande uit muziek tijdens de huwelijksceremonie en aansluitend tijdens de huwelijksreceptie is een veel geboekt concept. Flexibiliteit is ons uitgangspunt zoals helpen bij het ter beschikking stellen van techniek zoals extra spreekmicrofoons voor eventuele speech of sketch!

 

Mp3 van zangeres Katelijne: jazz zangeres katelijne demo1 

 

Ook verzorgen wij andere veelgevraagde muziek voor huwelijk in de kerk of tijdens de ceremonie zoals muziek uitgevoerd door bijvoorbeeld organist, trompettist of operazanger(-es), strijkkwartet. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Klassiek en Jazz Harpiste

Brenda Sharp Harpiste

 

Harpiste Brenda Sharp is een veelzijdig klassieke en jazz harpiste die de harp in verschillende muziekstijlen laat klinken. Ideaal voor ontvangstmuziek, lounge recepties en klassieke mini-concerten. 

 

Harpiste Brenda Sharp heeft tevens duo met Violist Sietse. Zij kunnen zowel klassiek als meer jazzy repertoire brengen. Ideale multi inzetbare combinatie, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie meer klassiek repertoire en een lichter genre tijdens de champagne en het aansnijden van de taart!

 

Mp3's van Harpiste Brenda Sharp:

Klassiek geluidsfragment 1  lichte harp muziek 3  

 

Kenzo Strijk Trio met licht klassiek repertoire

 Kenzo strijk trio 

 

Het Kenzo Strijktrio is een stijlvol klassiek strijkje dat bestaat uit cello, altviool en viool. Dit frisse, jonge dames strijktrio brengt met veel energie en plezier prachtige en toegankelijke licht klassieke muziek en salonmuziek.  Akoestisch en semi-mobiel kan zowel op de voorgrond én/of op de achtergrond.

 

Tevens strijkkwartet bezetting mogelijk. Beluister hier demo's:

Mozart door Kenzo strijkkwartet

Vivaldi door Kenzo strijkkwartet

Scott Joplin ('the Entertainer') door Kenzo strijkkwartet

 

 

 

Operazangeres Bella

Sopraan Isabella

 

 

 

  

De stijlvolle en veelzijdige sopraan Isabella Scholte zong na haar conservatoriumopleiding in diverse opera's en musicals (onder andere ‘Titanic' en ‘Elisabeth'). Isabella is een zangeres met breed repertoire van klassieke muziek en opera tot musical en lichte muziek.
Opera aria's, musical liedjes, maar ook op aanvraag repertoire van bijvoorbeeld Andrea Bocelli of Barbra Streisand. Ook een lied op maat behoort tot de mogelijkheden.

Samen met een pianist of compleet orkest zingt zij voor diverse bedrijfsevenementen, diners, huwelijken en chique gelegenheden. Maar ook met begeleiding op CD zorgt zij voor de nodige kippenvel momenten of voor spetterend vuurwerk!

 

Beluister een geluidsfragment La Ci Darem la Mano

Beluister een geluidsfragment Bei Mannern

 

Van Bach tot Bossa duo harp-fluit

harp-fluit duo

 

 

Van Bach tot Bossa is een stijlvol cross-over harp-fluit duo. Kwalitatief hoogwaardige act. Multi inzetbaar tijdens huwelijksceremonie, diner en tijdens receptie

 

Mp3's van harp-fluit duo van Bach tot Bossa:

klassiek duo harp-fluit: O mio babino caro

bossa duo harp-fluit: Black Orpheus

pop duo harp-fluit: Stairway tot Heaven

 

Onze artiesten zijn flexibel en kunnen desgewenst ook tijdens de receptie of borrel nog een set spelen.

Vraag naar de mogelijkheden.

  

 

Muziek voor huwelijksreceptie, champagne en taart

Zeer geschikt als achtergrondmuziek tijdens een huwelijksreceptie, borrel of het aansnijden van de taart. Rustige achtergrondmuziek uitgevoerd door professionele solisten, duo's, trio's tot combo bezettingen in verschillende genres en muzikale bezettingen behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren u daar graag bij. 

 

Duo Donna e Mobile

duo donna en mobile

 

 

Duo Donna e Mobile is een klassiek harp sopraan duo. Een mobiel interactief duo act met 18e eeuws romantisch Italiaans repertoire.

Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld receptie, afscheid directeur (met lied op maat!) of als intermezzo tijdens het diner.

 

Bekijk de video voor een impressie van deze

mobiele harp-sopraan act Donna e Mobile!

 

Onze artiesten zijn flexibel en kunnen desgewenst ook tijdens de receptie of borrel nog een set spelen.

Vraag naar de mogelijkheden.

  

Divertimento Ensemble 

 

 

 

Dit stijlvol en klassiek trio met 3 dames speelt bekende licht klassieke melodieën. Tevens is een strijkkwartet bezetting mogelijk, bestaande uit 2 violen, altviool en cello. Toegankelijke salonmuziek tijdens bruiloft ceremonie, chique stijlvol diner, huwelijks receptie of aansnijden van de huwelijkstaart. 

 

Beluister hier geluidsfragmenten:  

Klassieke salonmuziek 1

Klassieke salonmuziek 2

 

Onze artiesten zijn flexibel en kunnen desgewenst ook tijdens de receptie of borrel nog een set spelen.

  

Lounge Jazz & Bubbles Beats!

 Lounge jazz muziek Bubbles

 

 

Bubbles Lounge & Beats speelt achtergrond lounge muziek, lounge jazz en lichte dance. Met zangeres Zosja, saxofoon/beats en toetsen. Ideaal voor meer loungy en hippere recepties. Tevens multiinzetbare combinatie mogelijk.

 

Luister naar mp3's van Bubbles:

Bubbles Lounge Music 1

 

Voor een avondvullend programma uit te breiden met percussie en gitaar en zelfs VJ!

 

Muziek voor huwelijksdiner

Voor zowel een chique en stijlvol huwelijksdiner als voor een meer informelere setting kunt u bij ons terecht. Onderstaand enkele suggesties:

 

Pop-jazz pianist Michiel

  

 

Pianist Michiel Buursen speelt (achtergrond) muziek varierend van jazz tot licht klassieke herkenbare salonmuziek. Mooie swingende jazz of sfeervolle achtergrondmuziek op hoog niveau.

 

Mp3's van pianist Michiel:

Pianist Michiel Buursen solo 

Pianist Michiel Buursen trio 

 

Onze artiesten zijn flexibel en kunnen desgewenst ook tijdens de receptie of borrel nog een set spelen.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Muziek voor huwelijksfeest

Voor een spetterend en swingend dansfeest om nooit te vergeten, helpt Buro van Otterloo u graag met een breed aanbod succesverzekerde en vrolijke acts die flexibel zijn en graag meedenken met het bruidspaar over bijvoorbeeld de openingsdans, slotstuk en eventueel ter beschikking stellen van techniek zoals extra spreekmicrofoons voor eventuele speech of sketch!

 

All round DJ Mark

Allround DJ Mark voor huwelijksfeest

 

Allround DJ Mark: een avondvullend programma voor onvergetelijk huwelijksfeest. Met de beste dance classics tot club muziek. Mark werkt samen met diverse live muzikanten en VJ's. Een flexibele all round DJ die met het publiek mee gaat. Hij biedt ook passende DJ booth en technische apparatuur. Een hele complete show!

 

 

 

 

 

 

 

Bubbles Beats

 Bubbles Lounge and Beats
Live lounge muziek met Bubbles lounge & beats
 

Bubbles Beats speelt swingende dance classics met een vrolijke uitstraling en professionele musici. Met zangeres Zosja, saxofoon/beats, toetsen, percussie compleet met bijpassende visuals! Ook voor zwoele live lounge muziek tijdens receptie of borrel in de tuin bijvoorbeeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

valid css! valid xhtml 1.0 strict www.aalsmeer.nu