Acts in thema water, zee, oceaan, nautique

Thema water / zee met letterlijk spetterende acts: percussie op olievaten met opspattend water

Artiestenbureau van Otterloo is uw partner in entertainment(-concepten) en producties op maat. Wij denken graag met u mee om uw bijzondere gelegenheid tot haar recht te laten komen met bijzondere acts in thema, shows op maat, ook voor bedrijfsevenementen in het thema water.
Entree act met waternimfen op stelten als side entertainment, in werkelijk prachtige, Cirque du Soleil-achtige kostuums en grime! Ook voor een nautisch evenement  kunnen acts in thema water van pas komen en andersom. Zoals bijvoorbeeld onze zangeressenact The Petticoats en onze hostessen Femme Nautique en natuurlijk een energieke breakdance act met breakdansers als matrozen. En natuurlijk een bijzondere tissue act of aerial act in thema zee in blauwe doeken uit een bijzonder, kunstzinnig kwal-object, de zogenaamde Giant Jelly fish!

water thema evenement

Themafeest water acts

thema water ocean tale

Complete water show OCEAN TALE

U kunt ons ook benaderen voor een totaalconcept in thema water: eerder creëerden en produceerden wij in opdracht de show Ocean Tale: een Disney-achtige water showact voor 2000 gasten waarvan deels kinderen, verstandelijk gehandicapten en hun ouders en begeleiders. Een prachtige en kleurrijke show die geschikt is als openingsact of intermezzo tijdens groots evenement. In de OCEAN TALE show staat de onder water wereld centraal en komen verschillende disciplines aan bod, zoals dans, acrobatiek en live muziek.

   

Avondvullend programma in thema water:

De watershow OCEAN TALE biedt verschillende acts voor een avondvullend programma, met bijzondere hoogbenige waterwezens bij het entree, vissendames die champagne uitschenken vanuit een reuze champagneglas, Femmes Nautiques als haringmeisjes, Bubbles Lounge met waterige visuals als heerlijke achtergrondact of een stijlvolle zeemeermin harpiste die speelt. Tijdens het diner verschillende intermezzi uit OCEAN TALE, het bekende Parelvissersduet gezongen door het sopraanduo met Isabella en/of een energieke breakdance act met krabben of matrozen.

Daarnaast bieden wij goede bands en dj’s om uw avond swingend af te ronden. Door middel van een juiste programmering van alle entertainment en acts kunnen wij slimme combinaties maken met de artiesten zodat zij optimaal, efficiënt ingezet kunnen worden.

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina