Air lounge entree act

Entree act in de lucht met tissue act, lounge DJ en live muziek

Air Lounge is een zeer stijlvolle, kunstzinnige en goeduitziende, originele entree act bij de inloop van de gasten voor een écht warm welkom! Deze unieke cross-over act van Lounge Live (DJ met live muzikant) en luchtacrobatiek, is zeer geschikt als bijzondere “eye-catcher” tijdens uw evenement. Het is een spannende, low impact, lounge choreografie in de lucht op muziek van Lounge DJ Feelgood, desgewenst live meegespeeld door live muzikanten als harpiste Rose of pianist Piero.

Lounge DJ met animatie acrobatiek – tissueact

Deze Sfeer-DJ draait heerlijke lounge achtergrondmuziek waarbij een luchtacrobate in een doorschijnende lus die aan het dak hangt, mooie, sierlijke en verwelkomende  bewegingen maakt. Eventueel kan zij bijvoorbeeld flyers of attenties uitdelen. Daarnaast is ook de Champagne act mogelijk, waarbij de luchtacrobate met een boven haar hoofd hangende grote Champagne fles helpt bij het uitschenken van de champagne aan de gasten. Een ware “Talk of the event-act”!

Lounge inloop act met hangmatten

Ten slotte is er nog de inloop act met hangmatten. Op subtiele wijze bewegen de danseressen-acrobaten in de driedimensionaal gepositioneerde hangmatten. Een kunstzinnige act die uitnodigt om te relaxen. De juiste lounge sfeer is meteen gezet!

Is de luchtacrobate toch een stapje te ver, neem dan eens een kijken bij Lounge Live. De combinatie van lounge muziek van DJ Robert Feelgood en live muziek van muzikanten wordt op een vernieuwende manier gebracht. Een wisselende formatie van live muzikanten integreren met de lounge muziek van Lounge DJ Robert Feelgood.

Speciaal voor bijzondere gelegenheden bieden we exclusieve en unieke luchtacrobatische en grondacrobatische shows. Tissue acts in verschillende kleuren, trapeze act in diverse objecten, lounge animatie acts en luchtacrobatiek in combinatie met live muziek en DJ!
Zowel solo trapeze acts en tissue acts tot duo tissue-acts in de lucht en zelfs speciale luchtacrobatiek in lounge setting met meer acrobates.

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina