Bubbles Beats partyband

Bubbles Beats partyband: live muziek met dance beats 80-ies, 90-ies and 00-ies!

Bubbles Beats is hét vernieuwende partyband concept: Met DJ/beats, zangeres en live muzikanten op saxofoon en optioneel toetsen en percussie. Met deze musici en ‘vette’ beats en grooves is een dans feest gegarandeerd!

Bubbles Lounge & Beats partyband is multi-inzetbaar: 80-ies & 90-ies concept tot hedendaagse hits

Bubbles Beats partyband is multi-inzetbaar en kan in combinatie met Bubbles Lounge Jazz in duo of trio bezetting een avondvullend programma bieden. Aan het begin van de avond loungejazz en later 2 of 3 party sets met Bubbles Beats! Onderscheidend is de optie van de Bubbles Visuals (bijpassende videobeelden op scherm, tegen meerprijs) voor een nóg completer feest.

Greep uit het repertoire van Bubbles Beats partyband:
Mesmerised / Sing it back / Back it up / Show me love / Destination unknown / Horny / Groove is in the heart / Jump around / Finally.. etc etc.

Bubbles Beats partyband, bekende pop- en dance hits

Bubbles Beats speelt live de beste floorfillers, dancehits, jaren 90 house, dansnummers, feestnummers om helemaal uit je dak te gaan. In een decor van een strakke DJ booth  met industriële uitstraling en getalenteerde, enthousiaste en professionele musici in het wit gekleed, is Bubbles een hippe, strakke en originele verschijning!
Optioneel voor nog meer impact met bijpassende visuals.

Zangeres Zosja is de vaste zangeres van Bubbles Lounge and Beats. Ze heeft meegedaan aan de eerste Idols en werd een van de 10 finalisten, deed mee aan kinderen voor kinderen, stond voor 30.000 mensen op een podium met Koninginnedag in Amsterdam en is gastzangeres in diverse bands.
Zosja is een entertainer in hart en nieren en met haar grote stem-bereik en warme sound weet ze iedere song tot iets heel speciaals te maken.
Ze is thuis in diverse muziek-stijlen en speelt in verschillende formaties: Bubbles lounge jazz; jazz-duo met piano of gitaar; haar eigen jazz kwartet en met allround coverbands. Haar repertoire reikt van jazz standards tot klassieke aria’s tot de lekkerste popsongs.
Lounge jazz, danceclassics en live house met zangeres!
De avond rustig beginnen kan met Bubbles Lounge Jazz duo (beats, sax en zangeres of Lounge DJ met sax en/of zangeres) en later meer performance of zelfs dansen met Bubbels Beats of Bubbles DJ met saxofoon. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we een passend concept in elkaar zetten. Elk bedrijfsfeest of evenement is namelijk weer anders. En mocht de borrel of het feest anders uitpakken dan voorspeld, dan kan Bubbles Lounge & Beats daar perfect op inspelen.
5 (100%) 1 vote