percussie - capoeira act

Energieke Capoeira act met dansers en Braziliaanse percussie

Een uniek Braziliaans spel van vechtkunst, acrobatiek en muziek. De lichaamstaal en filosofie van Capoeira zijn de afgelopen 400 jaar gevormd door de vrijheidsstrijd van Afro-Braziliaanse slaven. Capoeira is dan ook een bevrijdend spel dat de wereld -letterlijk- op zijn kop kan zetten!
Een spectaculaire Capoeira act, bijvoorbeeld als openings- of slotact maken zeker indruk. De opzwepende muziek en soepele bewegingen brengen iedereen in vervoering. Met deze wervelende samba attractie wordt een stukje swingend Brazilië naar u toe gebracht!

Capoeira act

Capoeira is dé demonstratiesport bij uitstek. De dynamische muziek, spectaculaire en soepele bewegingen spreken iedereen aan. Capoeira zorgt voor een belevenis die men zeker zal onthouden.

Maculelê

Ook een Maculelê show is mogelijk, of een combinatie van capoeira en maculele. Maculele is een spectaculaire stokkendans op het ritme van Braziliaanse percussie-instrumenten. Deze dynamische dans staat garant voor succes. DIt showteam krijgt iedere keer weer de handen op elkaar!

Percussie en Samba

Percussie geeft ieder optreden een boost. Percussie neemt het publiek mee in opzwepende ritmes. Extra spectaculair met swingende samba danseressen. Maar ook capoeira en maculele laten zich uitstekend begeleiden door percussie. Op die manier maakt ieder optreden een onvergetelijke indruk.

Tevens zijn er Capoeira workshops mogelijk, vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden!
  • Braziliaanse percussie en Capoeira act
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina