Champagne act

Champagne act voor bijzonder ontvangst

Champagne schenken uit de lucht – feestelijke VIP act
Champagne act voor een wel heel bijzondere manier van champagne uitschenken en voor een échte VIP entree voor stijlvol gala feest bijvoorbeeld, is deze luchtacrobatische act in drie dimensionale stalen ring met mooie stalen champagnekoeler en champagnefles én natuurlijk charmante dame in de lucht iets dat niet kan ontbreken! Zij trekt de aandacht met haar gracieuze, acrobatische bewegingen en zal daarna op kunstige wijze de champagne uitschenken vanuit de lucht (Zij zal de eerste paar glazen uitschenken en daarna bij kunnen schenken)! Een bijzondere en ludieke manier voor een feestelijk champagne moment. Deze champagne act kan ook in combinatie met een tissue act in bijvoorbeeld gouden doeken tegen een meerprijs.

Champagne hostesses
Prachtige hostesses die uw gasten warm verwelkomen met een glas champagne en gastvrije lach. Knappe, charmante jonge dames die extra kleur en energie geven aan uw evenement met originele champagne jurken! De hostesses kunnen ook ingezet worden om gedurende de avond de gasten te voorzien van informatie, drankjes, etc. : zij vervullen een totale host-functie. Tijdens de entree, borrel of receptie, zorgen zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Unieke entree met sexy dame in groot champagneglas
Een bijzonder welkom voor uw gasten met de unieke sparkling entree act in groot champagneglas. Twee mooie dames in een sexy gestyled pakje passend binnen het thema. Eén dame zit in een imposante glazen constructie en zwemt als een kers in uw champagne, de ander staat ernaast en deelt de glazen uit of assisteert met uitschenken! De kleur van de vloeistof kan aangepast worden evenals het kostuum. De drank wordt door de opdrachtgever verzorgd.
Eventueel kunnen de performers na het glas nog een ronde doen. Gekleed in een ander outfit kunnen deze dames nog een andere host functie vervullen en bijvoorbeeld rondlopen met een tray en allerlei dingen uitdelen als snoepjes, hartjes, een versnapering of iets anders leuks. Het glas is 225 cm hoog. De ruimte zou een plafond hoogte moeten hebben van 300 cm

Champagne Sabrage voor een bijzonder, interactief champagne moment
Om een champagne moment extra bijzonder, ceremonieel en feestelijk te maken, is het geweldig leuk om de eerste fles champagne te sabreren en plein public. Dus in plaats van het gewone ontkurken van de fles wordt de kop van de fles er ambachtelijk, met een rake zwaai, afgeslagen met een sabel.
Uiteraard zal dit gedaan worden door een sabrage-specialist die later ook de geïnteresseerde gasten in klein groepjes zal uitleggen hoe het moet zodat zij het daarna zelf kunnen doen, succes verzekerd!
De sabrage is perfect wanneer er geen glassplinters zijn, de snede recht is en … er niet werd gemorst.

De champagne workshop of champagne tafel weet met een unieke aanpak keer op keer een onvergetelijke belevenis te organiseren voor uw gasten.

Champagne Workshop
Of het nu gaat om een brut, een rosé, een sec of een demi-sec; de traditionele huizen uit de Champagne streek leveren al decennia lang de drank die symbool staat voor feestvreugde, weelde en heerlijk genieten. Tijdens deze workshop leert u de vele smaken kennen en hoe u een Champagne het beste kunt drinken. Deze workshop is geschikt voor beginnende Champagne fans tot echte kenners.

Champagne Workshop op Maat
Tijdens een Workshop op Maat staat de communicatieboodschap van de klant centraal. Rekening houdend met actualiteiten en ontwikkelingen binnen de organisatie wordt de kernboodschap opgesteld en wordt in de Workshop op Maat hier op toegespitst. Door gebruik te maken van verschillende krachtige metaforen van champagne en het proeven van verschillende soorten, wordt de kernboodschap ondersteund en versterkt.

Champagne Tafel
Een Champagnetafel biedt uw gasten de mogelijkheid om verschillende champagnes te proeven, een ware uitzonderlijke en speciale champagne belevenis! Of het nu gaat om een brut champagne, een rosé of een millésimé, uw gasten kunnen de verschillen zelf proeven. Ook kan er met de tafelheer in gesprek worden gegaan om zodoende meer informatie te krijgen over de champagnes en haar bijzondere smaaktonen. Genieten van alleen een los glas champagne mag natuurlijk ook.

Champagne act op originele wijze

  • champagne ontvangst entree
  • Champagnebad met meisje
  • Champagne act op originele wijze
Beoordeel pagina