Classica Electra – electric harp viool

Electric harp and electric violin

Eigenwijze, bijzondere achtergrondmuziek met body harp
Als het een keer iets ander mag of moet zijn, dan zijn deze twee musici op elektrische viool en elektrische harp (ook wel body harp of electric harp genaamd) – die meespelen over crossover muziek en loungy tracks van orkestband- een uitkomst!

In verschillende outfits zijn zij te boeken, van galajurk tot klassieke jurk met complete feeërieke visagie en stoere, jonge meiden kleding….. Deze twee dames muzikanten zijn dol op het versmelten van stijlen, muziek genres met hun hedendaagse elektrische instrumenten.

Het repertoire is goed voor 2 x 20 minuten of 45 uur muziek. Zeer geschikt als act tijdens ontvangst van de gasten. Een leuke eye-catcher, een bijzondere start van het evenement in bijvoorbeeld thema van oud naar nieuw of wonderland of sprookjes of….

Wanneer het nog iets meer body moet hebben, kan dit duo Classica Electra met elektrische harp en viool eventueel worden uitgebreid met een slagwerker (al dan niet op elektrische drums, om in het thema te blijven). Op bijgaande foto’s speelt hij op een cajón.

  • Classica Electra - electric harp en viool
  • Classica Electra - electric harp en viool
Beoordeel pagina