Typical Dutch clog dance

Klompendans meisjes in traditionele klederdracht

Typisch Hollandse klompendans meisjes

De Hollandse klompendans meisjes zullen de gasten ontvangen, terwijl er Nederlandse accordeon muziek op de achtergrond speelt  van live accordeonist ook in Hollanse klederdracht of zelfs met Holland draaiorgel in compleet Hollands décor met kazen, tulpen, reuzenklompen etc.  Daarna wordt er een korte uitleg gegeven over de geschiedenis van de klompendans (voice-over of live indien mogelijk) en de typische Hollandse kledij die de klompendans meisjes dragen.

De klompendans meisjes zullen drie Hollandse dansjes uitvoeren en optioneel de gasten na afloop een mini klompje geven als souvenirtje (tegen meerprijs) en met de gasten op de foto gaan met de charmante klompenmeisjes, terwijl de Hollandse muziek nog draait. Daarnaast brengen ze ook nog een extra hulletje (met vlechtjes) mee, voor degene met wie ze op de foto gaan. Internationale gasten en met name Amerikanen en Aziaten vinden dit vaak hilarisch!
De act duurt gemiddeld 10 tot 45 minuten afhankelijk van de duur van ontvangst, foto’s maken en aantal klompendansen (1-3).

Nieuw: ludiek klompendans workshop! Vraag naar de mogelijkheden

De meisjes met de traditionele klederdracht kunnen ook hostesses zijn op uw evenement . Neem contact op met Buro van Otterloo voor meer informatie.

Waitress in typical Dutch outfit

Chinese client: ” 真诚感谢Buro van Otterloo为我们公司奖励旅游团组米其林提供的木鞋舞蹈表演,非常棒,所有的演员很专业也很配合,她们的表演是我们的晚宴的成功的重要环节!! 再次感谢
(Google translate: “Sincere thanks Buro van Otterloo for our company offers incentive travel missions Michelin wooden shoes dance performances, great, all the actors are very professional and very fit, their performance is an important part of the success of our dinner! ! Thanks again!”
Kijk hier voor meer Hollands entertainment, van steltenlopers tot bandjes!
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina