Coverband Clean Sweep

Coverband Clean Sweep speelt danceclassics en hits uit 2000

Reactie klant: “Wij hebben een superavond gehad met de band CleanSweep die wij hebben geboekt via Buro van Otterloo. Alle disco classics kwamen voorbij en de voetjes gingen de hele avond continue van de vloer! Zelfs ons oudste gasten van 76 (!) en 78 (!) jaar hebben geregeld gedanst omdat ze niet stil konden blijven zitten! Heel erg bedankt!

Deze professionele coverband speelt met veel passie en enthousiasme de all-time favourite hits van de jaren ’70, ’80, ’90 afgewisseld met hits van nu. De spontaniteit in combinatie met het hoge muzikale niveau hebben party- en coverband Clean Sweep tot een unieke feest act gemaakt die zich niet laat kopiëren of klonen. Niet voor niets de meest geboekte professionele disco classics coverband van Nederland.

Clean Sweep Music ook in ‘light’ bezetting met één zangeres of als Club Four

De standaard bezetting van deze coverband is een goede zangeres, toetsen, gitaar, bas, drums. Maar als de ruimte iets kleiner is of het aantal gasten klein is, dan kan deze coverband Cleansweep-Music in de ‘light’ bezetting geboekt worden, zonder gitarist (zie onder meer boekingsmogelijkheden). De coverband kan ook worden uitgebreid met saxofonist en eventueel een DJ.

Party- en coverband Clean Sweep: een ouderwets dansfeest met echte disco classics!

Deze spetterende band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 tot en met de hits van nu voor een denderend dansfeest. De bezetting bestaat uit twee zangeressen, een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Zij weten het publiek als geen ander op de dansvloer te krijgen en te houden, met name door het hoge tempo waarmee de succesliedjes elkaar opvolgen en hun frisse, vrolijke uitstraling!

We Are Family

Keep the Fire

Clean Sweep is één van de meest geboekte coverbands in het professionele circuit.

Mede dankzij de uitgebalanceerde succesformule van deze disco classics coverband: enthousiasme en vrolijkheid, gekoppeld aan een hoog muzikaal niveau weet partyband Clean Sweep elk publiek aan te spreken. Door hun jarenlange ervaring en professionaliteit kan deze partyband goed inspelen op de wensen van de gasten. De frisse en enthousiaste  muzikanten zijn een swingende feesttrein die doordendert!

Klik hier voor de website van Clean Sweep.

Mag het voor u toch wat kleiner? Dan is er het kwartet Club Four. Dit is de afgeleide small band van CleanSweep Music met één zangeres, toetsenist, bassist en drummer. Met een breed repertoire van popliedjes, easylistening tot danceclassics zijn zij multi inzetbaar.

Club Four, de afgeleide van de coverband Cleansweep.

Pricetag

“Wij hebben op 21 juni 2014 een superavond gehad met de band CleanSweep die wij hebben geboekt via Buro van Otterloo. Alle disco classics kwamen voorbij en de voetjes gingen de hele avond continue van de vloer! Zelfs ons oudste gasten van 76 (!) en 78 (!) jaar hebben geregeld gedanst omdat ze niet stil konden blijven zitten! Heel erg bedankt!”
  • Coverband Clean Sweep speelt met veel passie en enthousiasme de all-time favourite hits
  • Coverband Clean Sweep speelt met veel passie en enthousiasme de all-time favourite hits
Beoordeel pagina