Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg – spreker, trouwambtenaar

De meeste mensen zullen Dirk Zeelenberg vooral kennen als acteur van diverse films of series, zoals All Stars en Divorce. Echter heeft deze charismatische en humoristische man nog veel meer kwaliteiten, zo is hij onder andere ook spreker/dagvoorzitter en trouwambtenaar.

Spreker

‘’Ik vind het een fantastische uitdaging om een zaal vol mensen te inspireren en motiveren, soms met verhalen uit mijn eigen leven vol verandering, maar altijd met een dosis gezonde humor.’’

Dirk is een veelgevraagde dagvoorzitter, presentator of (gast)spreker bij verscheidene evenementen en congressen. Met grote passie, creativiteit en humor krijgt hij de zaal mee als geen ander. Vanuit zijn eigen ervaringen is Dirk gespecialiseerd in het spreken over (omgaan met) verandering, omgaan met tegenslag en motiveren en doorzetten. Hij vindt een persoonlijk aanpak erg belangrijk, waardoor het nooit saai zal worden. Het is ook geen probleem als mensen hem het hemd van het lijf vragen, hij deelt zijn persoonlijke ervaringen graag en hoopt hiermee mensen te inspireren.

Trouwambtenaar

‘’Veel persoonlijker dan een trouwdag wordt het niet. Ik vind het dan ook een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar en toegelaten te worden tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden’’

Om de trouwceremonie zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden alle leuke, lieve, grappige en soms zelfs gênante momenten besproken die het toekomstige echtpaar hebben meegemaakt. Hierna ontvangen de bruid en bruidegom beide vijftien vragen over elkaar, die afzonderlijk beantwoord dienen te worden. Daarnaast worden en foto’s verzameld van familie, vrienden en zelfs huisdieren. Met al deze kennis wordt een onvergetelijke toespraak gemaakt, waarin liefde, emotie en humor elkaar afwisselen in een verhaal van herkenning.

  • Dirk Zeelenberg dagvoorzitter
  • Dirk Zeelenberg spreker
Beoordeel pagina