Easylistening duo Rosewood:
harp, percussie / saxofoon / zang

Easylistening duo RoseWood is een unieke combinatie van zanger / saxofonist / percussionist George en harpiste Rose. Zij vertolken de mooiste popballads, jazzstandards, Braziliaanse bossanova’s én eigen repertoire. Naast de zang speelt George subtiele percussie en melodische sopraan sax. De manier waarop harpiste Rose hem begeleidt bewijst dat de harp niet alleen geschikt is voor klassieke muziek, maar ook in de lichte muziek prachtig tot zijn recht komt. Easylistening music, niet alleen makkelijk om naar te luisteren maar ook oorstrelend en van hoge kwaliteit. Niet zomaar easylistening dus…

Dit duo speelde al op zeer uiteenlopende gelegenheden met veel succes: van zeer intiem top-chique diner met 18 gasten tot easylistening achtergrondmuziek bij recepties, diners en internationale ontvangsten.

Reactie klant: “Duo Rosewood is heel goed ontvangen door opdrachtgever en de aanwezigen. Ze brachten de sfeer die gewenst was en op een heel muzikale manier! Leuke mensen ook! Bedankt en graag tot een volgende keer!”

De zeer charmante en getalenteerde harpiste Rose kan ook ingezet worden als een unieke solo act. Zij is thuis in verschillende genres van muziek. Zo kan ze (licht-) klassieke muziek en lichte muziek spelen. Daarnaast heeft ze een unieke act, Harp Lounge, waarbij Rose zelf de loungetracks van de CD bedient waarover zij live speelt met dit in het oog springende, stijlvolle instrument de harp.
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina