DJ Peter All Round classy party

Eclectic DJ Peter – from lounge to all round dance party!

Eclectic DJ Peter is een professionele, ervaren, all round DJ. Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! DJ Peter heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan. Hij wordt dus eclectisch DJ genoemd vanwege zijn stijl van draaien. Hij combineert moeiteloos verschillende stijlen muziek, met veel succes!

Peter kan ook in combinatie met een saxofonist, violist, percussionist, MC/vocalist(e) en andere muzikanten geboekt worden.

Eclectic DJ Peter heeft ook in de internationale DJ-scene gedraaid en op Ibiza, in Barcelona en in andere grote steden als Londen, München, Dresden, Frankfurt en Hannover. Ook draaide hij op EXPO 2017 in Astana (Kazachstan). Deze Eclectic DJ had ook een residentie in een club in San Francisco toen hij een jaar naar UC Berkeley ging.

Eclectic DJ voor evenementen en feesten

Gedurende zijn 15-jarige carrière heeft DJ Peter Smit op meer dan duizend evenementen gespeeld en is hij een vaste waarde voor bedrijven; Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, BMW, Ford, Nestlé, Philips, Heineken, ING, ABN-Amro, Adyen, Samsung, T-Mobile, KPN, KPMG, de stad Amsterdam en andere delen van de Nederlandse overheid. heeft het publiek laten springen, waaronder het Olympisch Stadion, Amsterdam (20.000 inwoners), Museum Square (NYE 2016), Adam Tower (NYE 2017), Ziggo Dome (Drake’s after show), Canal Parade – Pride Amsterdam 2019 (op een boot), Heineken Brouwerij, Artis Zoo, Okura Hotel, Hotel Arena, W-Hotel, Beurs van Berlage, Maritiem Museum, Panama, Escape en de Harbour Club in Amsterdam. Eigenlijk speelt hij meer buiten Amsterdam op locaties zoals MECC (Maastricht), Thialf (Heerenveen), Tivoli (Utrecht), Doornroosje (Nijmegen) en heeft waarschijnlijk alle kastelen in Nederland gezien tijdens de bruiloften die hij uitvoert

5 (100%) 1 vote