Act start bouwproject eerste paal slaan eerste steenlegging

Eerste paal slaan: feestelijke aftrap start bouw

Wanneer de eerste paal wordt geslagen of een eerste steen symbolisch wordt gelegd van een nieuwbouw project van woonwijk of zakelijk pand of nieuw bedrijfspand, wordt dit veelal gevierd. Wij hebben een dergelijke feestelijke happening al vele malen van passend entertainment (al dan niet op maat) voorzien. Met een treffende openingsact die tevens voor mooie, bruikbare persfoto’s zorgt, wordt zo’n heuglijk moment energiek vastgelegd. En voor de borrel daarna is er dan natuurlijk gezellige (achtergrond-) muziek. Uiteraard kan ook het geluid, licht en eventueel podium door ons worden geleverd tegen marktconforme en zelfs concurrerende prijzen.

Samen met u nemen we alles door: de locatie, de bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden of rekening mee willen houden in de vorm van maatwerk in een openingsact of eigenlijk ‘start-act’! Zelfs bouwmaterialen zoals damwanden, steigerpijpen, kruiwagens, betonmolens, emmers, etc. kunnen worden geïntegreerd in een openingsact voor de start van de bouw. Maar ook kan de doelgroep van belang zijn, wie de toekomstige bewoners of gebruikers zijn van de nieuwbouw. Of zelfs een typisch adres of toekomstige naam van het pand. We kunnen echt overal iets creatiefs, ludieks, unieks van maken!
Door onze gedegen expertise weten wij de perfecte balans te vinden van muziek, entertainment en acts waarmee uw eerste paal of steenlegging feestelijk onderstreept wordt. Een memorabele en bijzonder feestelijke start van de bouw waarbij alles klopt!

Zie hiernaast de foto van het levende standbeeld: de zandmannen (bouwvakkers van zand) die de gasten ophaalt en meeneemt naar de bouwplaats middels bouwlint. Eenmaal bij de bouwplaats staat een betonmolen. Alle gasten kregen bij onderstaande opdracht een klein emmertje waarin de zandman een schepje zand deed. Symbolisch konden alle betrokkenen bij dit bouwproject hun emmertje zand in de betonmolen storten!

Of een percussie act met percussionisten gekleed als bouwvakkers met veiligheidshelmen die naast hun eigen slag instrumenten op allerlei mogelijke – klinkende – bouwplaats materialen trommelt. Deze percussionisten kunnen ook de gasten op mobiele trommels van de tent (waar meestal een ontvangst is) naar de officiële plek van de start bouw plaatsvindt met een openingsact en eventuele speech. Of een operazangeres die aan een bouwkraan aan komt zweven en een kippenvel aria brengt. Of een luchtacrobatische act aan een bouwkraan op stoere, bombastische muziek….
Bij het slaan van de eerste paal van een bedrijfspand in de Bachlaan traden violistes zelfs in ‘Bach’-kleding op met witte gepoederde pruiken, live spelend op een klassiek stuk van Bach met hedendaagse beats van live percussionist (ook met witte pruik). Op een rake eindstreek en -klap, werd carbiet afgeschoten en streamers de lucht in geschoten! Hilarische act die voor veel applaus zorgde.

Kortom, we hebben genoeg ideeën om ook uw eerste paal slaan of eerste steen legging of start bouw met creatief entertainment te markeren. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen, we helpen u graag verder met entertainment bij uw eerste paal viering of eerste steen legging. Met spectaculaire openingsact tot rustige achtergrond muziek tijdens de borrel op de bouw plaats.

Buro van Otterloo heeft een breder aanbod aan levende standbeelden, neem hier een kijkje.
  • openingsact start bouwproject, eerste paal slaan, eerste steenlegging
  • openingsact start bouwproject
  • openingsact start bouwproject, eerste paal slaan, eerste steenlegging
  • openingsact start bouwroject met zandmannen
  • Levend standbeeld
openingsact start bouwroject met zandmannen
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema