Flamenco danseres Conchita

Flamenco danseres Conchita

Flamenco danseres Conchita is een zeer jong dans talent en weet haar publiek nu al te betoveren en intrigeren met haar prachtige en krachtige flamenco dansoptreden, begeleid door haar vaste live Flamenco trio op Spaanse gitaar, cajón en flamenco zangeres.

Conchita danst al flamenco vanaf haar 9e jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige tiener flamenco danseres! Ze trad reeds met veel succes op voor onder andere de Unie van Waterschappen tijdens de jaarlijkse Water Innovatie prijzen uitreiking waar Buro van Otterloo elk jaar een optreden van een jong talent organiseert.

Hiernaast vindt u een kort filmpje van flamenco danseres Conchita, gemaakt door Omid Pourhashemi in de zomer van 2012.

Bent u op zoek naar een energieke, passievolle en charmante act als intermezzo tijdens een diner, congres, of bijvoorbeeld Spaanse bijeenkomst, dan is deze danseres een bijzondere keuze waarmee het publiek zeker blij kan worden verrast! Jong talent doet iets met mensen….
Uiteraard kan het begeleidende flamenco trio of ensemble ook voor Spaanse achtergrond muziek zorgen buiten deze dansact om. 2 x 40 minuten. Ze kunnen ook voor een houten dansvloer zorgen op aanvraag.
Om het percussieve voetenwerk goed tot haar recht te laten komen, is het raadzaam voor 2 floormicrofoontjes te zorgen op de dansvloer naast geluidsversterking voor het trio.

Beoordeel pagina