Flamenco gitarist Edsart

Flamenco gitarist Edsart solo, duo of trio

Deze virtuoze flamenco gitarist Edsart weet met zijn Spaanse gitaarspel een diepe indruk na te laten en is daarbij een uitstekende begeleider en innemende persoonlijkheid.
Deze flamenco gitarist is hard op weg om Nederland te veroveren met sfeervolle en emotionele flamenco muziek.

Edsart streeft ernaar om zijn persoonlijke muzikale achtergrond in zijn muziek over te brengen.
“Ik wil mensen meenemen in mijn muziek, plezier en toewijding”
Flamenco gitarist Edsart heeft aan het Amsterdams Conservatorium gestudeerd en zich verdiept in flamenco gitaar aan de gerenommeerde opleiding ‘Fundación de Cristina Heeren’ in Sevilla.

Deze flamenco gitarist is niet alleen te boeken als solo gitarist maar ook in duo bezetting met Spaanse zangeres en met zangeres en flamenco danseres als Flamenco duo of trio Fuego.

Flamenco is zeer veelzijdig in zijn meest volledige samenstelling: een combinatie van muziek, dans en (gezongen) poëzie.

EdsartCD AuroraHet debuutalbum van Edsart met eigen composities uitgevoerd in samenwerking met Erminia Fernandez Cordoba, Carlos Denia, Mario Garcia Blanco, Udo Dermandt, Oene van Geel, Remco de Landmeter en Franklin Heilijgers. ‘Aurora’ is naast het eerste roze licht van het ochtendgloren ook het poollicht. De ongrijpbare schoonheid van het noorder- en zuiderlicht vlamt net als Edsart’s muziek op een geheel eigen manier op.
  • Flamenco gitarist Edsart
  • Flamenco gitarist Edsart
  • Flamenco gitarist Edsart
  • Flamenco gitarist Edsart
3.8 (76.67%) 6 votes