Geluid, licht, DJ Booth techniek

Geluid, licht, DJ Booth techniek

Buro van Otterloo werkt met vaste leveranciers voor geluid, licht, DJ Booths, LED schermen en andere techniek. De techniek wordt goed afgestemd op het soort evenement dat wordt georganiseerd, er wordt op verschillende niveaus gekeken en rekening gehouden met het budget. Door de goede samenwerking met de leveranciers kan elk denkbaar event voorzien worden van het passende geluid, licht en techniek.

De laser is ook één van de vele mogelijkheden. Het levert een bijzonder spectaculair lichteffect. Het kan voorgeprogrammeerd worden of live bediend. De techniek ontwikkelt zich zeer snel, waardoor er telkens nieuwe mogelijkheden ontstaan voor  integratie in shows, gebruik bij acts en artiesten, ondersteuning van presentaties.

Ten slotte zijn er nog de DJ Booths die gehuurd kunnen worden. Er zijn diverse booths, waaronder ook speciale die als echte blikvanger zullen werken zoals een witte ovale met LED licht of de Bubble-booth met LED verlichte halve bollen.

Het filmpje hiernaast is een voorbeeld van indrukwekkende techniek. De muziek, lasers en vooral projecties op de muren van de Koepelkerk in Amsterdam zorgen voor een bijzonder effect, alsof je zelf in New York bent! Onderstaand nog meer foto’s van optredens in de Koepelkerk.

  • Geluid, licht en techniek
Beoordeel pagina