Graffiti act

Graffiti demonstratie tijdens uw evenement

Van spectaculaire (digitale) graffiti demonstraties tot live schilderingen tijdens productpresentaties, evenementen, feesten en beurs- en branchedagen. De graffiti artists brengen uw logo of merk op een creatieve en inspirerende manier live tot leven. Een graffiti demonstratie of live schildering is inspirerend om naar te kijken: het graffiti kunstwerk groeit tijdens het evenement waarna een uniek eindresultaat  ontstaat. Het kan gebaseerd worden op de stijl / het thema van het evenement, het logo of de huisstijl van uw bedrijf, een product of dienst of met input van de bezoekers.

Graffiti op muur, canvas of grote panelen

Behalve op muren kan er ook op canvas doeken of houten panelen worden gewerkt (tot 2 x 5 meter). Een voordeel hiervan is dat u het kunstwerk aan een andere muur kan hangen of kan meenemen naar een nieuwe locatie.

De resultaten kunnen na het evenement meteen een leuk relatiegeschenk zijn voor medewerkers of klanten (Een doek kan in diverse stukken gesneden worden en worden weggegeven, of in een stuk worden bewaard). Onze schilderingen zullen aan uw evenement iets buitengewoons toevoegen.

Digitale graffiti wall

Ook kunnen we kleurrijke graffiti demonstraties verzorgen op onze digitale graffiti wall. Deze wall is geheel op maat te maken zodat deze aansluit bij uw huisstijl, product of evenement. Ook kan er een afbeelding ingevoegd worden die wij als basis gebruiken voor de te maken kunstwerken. Op deze manier kunnen wij uw product digitaal customizen tijdens een creatieve en kleurrijke demonstratie en bezoekers en/of relaties de resultaten geprint meegeven op glossy foto’s. Naast de schilderingen verzorgen wij ook speciaal op maat gemaakte customize acties, denk hierbij aan airbrush tattoo’s met het logo van uw bedrijf of het customizen van objecten zoals auto’s, fietsen, schoenen, shirts, petjes e.d.
Prijs op aanvraag.

De graffitiworkshop als bedrijfsuitje

Aantal personen: Van 10 tot open inloop
Locatie: Eigen locatie of op locatie
Tijdsduur: Gemiddeld 2 uur (dit kan ingekort worden)
De open workshop heeft geen vaste tijdsduur

Op uw eigen gewenste locatie een unieke activiteit waarin creativiteit en teambuilding voorop staan. De bijzondere graffitiworkshops werken als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Voor bedrijven, evenementen, scholen en particulieren vormt de graffitiworkshop een perfecte afwisseling op het normale programma.

De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Uiteraard wordt de ruimte goed afgedekt zodat er geen verfnevel achterblijft. Samenwerking door de deelnemers is belangrijk en wordt benadrukt: men werkt uiteindelijk samen of per team aan één geheel. Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend kan er gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uitgewerkt worden.

Op uw verzoek kunnen losse schildersdoeken bevestigd worden, deze kunt u na de workshop meenemen en een plek thuis of binnen uw bedrijf geven. Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven over:
– Veiligheid en gebruik van de spuitbussen
– Verschillende spuit technieken en bijbehorende effecten
– Inkleuren van vlakken en maken van kleuroverlopen
– Het opzetten en uitwerken van letters
– Het (gezamenlijk) uitwerken van een thema
Het aantal begeleiders tijdens een graffitiworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer tien deelnemers. Uiteraard wordt gezorgd voor de beschermende kleding: overals, mouw- en schoen bescherming, handschoenen en mondkapjes.

De graffitiworkshop duurt gemiddeld twee uur. Binnen een dagprogramma bestaat de mogelijkheid de workshop in te korten of te verlengen. Tevens behoren ‘open inloop’ workshops tot de mogelijkheden: ideaal voor grotere feesten of evenementen.

Graffiti activiteiten tijdens evenementen en feesten
Voor evenementen en feesten met veel bezoekers is het mogelijk om een graffitiworkshop met open inloop te organiseren. Met ‘open’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil kan meedoen. De workshop kan worden gegeven binnen een evenement of als een op zichzelf staande activiteit. De deelnemers krijgen bij deze opzet eigenlijk allemaal een ingekorte graffitiworkshop.

Op een eigen constructie met opgespannen polyesterdoek kan een werkvlak op locatie gecreëerd worden. Op dit werkvlak kan het thema of de slogan van het evenement geschetst worden. Doordat er al een schets op de doeken staat is het voor de aanwezigen makkelijker om de eerste stap te zetten en met de kleuren en het thema aan de gang te gaan. Hoe meer deelnemers, hoe verrassender het resultaat.

Graffiti workshop

Graffiti workshop

Graffiti workshop

  • Een spectaculaire graffiti act in de vorm van een demonstratie
  • Een spectaculaire graffiti act in de vorm van een demonstratie
  • Graffiti workshop
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina