Harp sopraan duo Donna e Mobile

Ludiek klassiek met uniek harp-sopraan duo

Reactie klant: “De dames waren een groot succes en we hebben vele complimenten mogen ontvangen. Erg leuk, en bedankt!

Deze licht klassieke en optioneel mobiele act wordt gevormd door harpiste Rose en sopraan Maaike (Nederlandse Opera). Zij bieden diverse stijlvolle, deels theatrale acts met uitbundige kostuums en veel interactie met het publiek. Het klassieke repertoire aaneengesmeed tot een sprankelend miniconcert, harp achtergrondmuziek tijdens een diner, aangevuld met een aantal prachtige aria’s tussen de gangen door, een aantal korte intermezzi, een deel waarin de gasten een mini zangworkshop krijgen en mee zingen of een mobiele act die niet onopgemerkt voorbijgaat….
Ook een heel lied op maat geschreven behoort tot de (succesvolle!) mogelijkheden.

Repertoire Donna e Mobile harp sopraan duo

Het repertoire omvat 18e-eeuwse Italiaanse liederen, Mozart, Puccini en Bizet maar ook jaren 30 evergreens. Een vurige Carmenaria, een liefdesbrievenprogramma rond Mozart, Venetiaans Carnaval met gouden confetti of Kerstengel act. Alle geliefde kerstliederen komen voorbij. Een programma met teksten op maat…Donna e Mobile kan ook een bloemrijke uitvoering van de prachtige Aria Antiche brengen, Napolitaanse en Venetiaanse liederen en aria’s van Mozart en Puccini waarbij de interactie met publiek een grote rol speelt. Aarzelt u niet naar de mogelijkheden te vragen bij Buro van Otterloo.

mobiele ontvangst act bij entree

Duo Donna e Mobile kan zich, al naar gelang de omstandigheden, verplaatsen met de door henzelf ontworpen en unieke ‘harpmobiel’:  een charmante rijdende ‘harp-kar’ waarop de harpiste zit en door de sopraan wordt voortgetrokken. Zo kan dit harp-sopraan duo al spelend en zingend een verrassende entree of muzikale rondgang maken.

Maatwerk optredens in thema

Donna e Mobile levert ook maatwerk en een lied op maat bij optredens voor bijvoorbeeld het afscheid van een directeur of medewerker of het op een stijlvolle, muzikale manier brengen van de nieuwe strategie van uw bedrijf.
Daarnaast zijn diverse specials mogelijk van dit werkelijk fenomenale harp-sopraan duo, zoals optredens in thema Bal Masqué (Venetiaans thema feest), Kerst (Kerstengelen-act).
Reactie klant: “De kerstengelen waren een schot in de roos, kippenvel toen het hele management team begon mee te zingen! Veel complimenten mogen ontvangen!”

Kleding naar keus en soort evenement / in thema: dit ludiek klassieke harp-sopraan duo kan optreden in prachtige jurken van bloemrijk barok, theatraal gala, hartstochtelijk rood, gedienstig zwart-wit tot feeëriek goud of geheel casual natuurlijk.

Diner met diverse optredens van dit duo

Mogelijkheden voor een avondvullend programma zijn:
Het duo verwelkomt a capella de gasten bij de entree (15 min.) Zij kunnen eventueel een logistieke functie vervullen door de gasten een richting op te wijzen), solo harp tijdens diner (als gasten de diner zaal in lopen), en 2 intermezzi van 5-25 minuten naar keuze.

Uniek en memorabel wordt het optreden van Donna e Mobile met een persoonlijke aubade, een lied speciaal geschreven voor de gelegenheid, waarbij een moment of persoon in de spotlight wordt gezet. Bijvoorbeeld een jubilaris, scheidend directeur of een jarige!

Sopraan Maaike is een zeer originele en uitstekende tekstschrijfster in zowel het Nederlands als het Engels. Na het toegestuurd krijgen van achtergrondinformatie over uw bedrijf, scheidend directeur, jarige etc. en eventueel een telefonisch interview, schrijft zij een stijlvol lied op maat met inhoud én humor!
Zie onderstaande video als voorbeeld van zo’n lied op maat voor de Gemeenteraad van de Toekomst in de Balzaal van Paleis Kneuterdijk te Den Haag in aanwezigheid van met vele prominenten.

Deze exclusieve special van Donna e Mobile is uitermate geschikt voor Italiaanse, of meer specifiek de Venetiaanse, feesten. In hun Venetiaanse act brengt dit duo authentiek repertoire uit Venetië en zijn een pracht voor het oog met hun bijpassende uitstraling.
Mogelijk als centrale act (intermezzo), als mobiele interactieve act tussen de tafels of gasten door of als eye catching entree act. Optioneel kan de zangeres persoonlijke en bijzondere give-aways uitdelen. Ook geheel in Italiaanse sfeer kunnen zij alle gasten aan het zingen krijgen met het lied ‘O Sole Mio’ (presentatie kan in het Nederlands of Engels) en met hun tafelservet laten zwaaien!

Donna e Mobile, Bal Masqué

Reactie klant Kerstengelen act: “De kerstengelen waren een schot in de roos, kippenvel toen het hele management team begon mee te zingen! Veel complimenten mogen ontvangen!”
Speciaal voor de dagen rondom kerst heeft duo Donna e Mobile de Kerstengel-act met speciaal december-programma bestaande uit Engelse kerstmuziek, Italiaanse liederen vol romantiek of Franse melancholie. Duo Donna e Mobile brengt met haar stijlvolle en theatrale programma licht in de donkere dagen. Een intiem intermezzo tijdens diner, een mobiel optreden tijdens grotere recepties, een sprookjesachtige ontvangst of een hartstochtelijke serenade.

  • Donna e Mobile, Bal Masqué
  • Harp sopraan duo Donna e Mobile
  • Donna e Mobile als kerst engels
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote