Ik hou van Holland band

Ik hou van Holland band
Partyband met Nederlands repertoire

De ‘Ik Hou van Holland band’ is de beste coverband met Nederlands repertoire en is zeer geschikt als hoofdact van het evenement en wordt vaak geprogrammeerd met meerdere bekende Nederlandse artiesten. Ik hou van Holland band zorgt voor dat Hollandse avond, zeer geschikt voor meerdaagse festivals en themafeesten.
Coverband Ik Hou van Holland betekent meezingen, mee dansen, mee swingen op festivals, bedrijfsfeesten, gala’s en evenementen in thema Holland of voor gasten die van vooral Nederlandstalige nummers houden.

Bij een prachtig Nederlands concept hoort uiteraard een fantastische uitvoering. Een optreden van Ik hou van Holland band is in handen van de allerbeste muzikanten. Met maar liefst 3 vocalisten en een begeleidende ritmesectie kan de band alle stijlen aan.

Holland Band voor meezing feest!

Ik hou van Holland band levert een Hollands meezingfestijn van jewelste! Eindelijk de allerbeste hits van nu en toen, gespeeld door een enthousiaste, energieke en professionele coverband. Denk hierbij aan Jeroen van de Boom, Marco Borsato, Glennis Grace, Caro Emerald, Alain Clark, De Toppers, 3J’s, Jan Smit, Nick & Simon, Wolter Kroes, Guus Meeuwis, Anouk, Toontje Lager, etc…

De ik hou van Holland band speelt alleen de allerbeste en bekendste hits van Nederlandse bodem. De muziek is divers en alle alle denkbare stijlen passeren; pop, rock, dance maar vooral: FEEST!

Klik hier voor meer Hollands entertainment, van steltenlopers tot bandjes en hostesses, klompendansmeisjes, draaiorgel en meezing band De JIJ-band…. we maken een leuk Hollands entertainment concept voor u op maat!
  • Coverband ik hou van Holland
  • Coverband ik hou van Holland
  • Coverband ik hou van Holland
Beoordeel pagina