Jazz DJ Pierre

Jazz DJ Pierre – jazz- en danceclassics

Jazz DJ Pierre, is specialist in het draaien van dance- en jazz classics met een twist. Herkenbare nummers uit de jaren 70, jaren 80 en hedendaagse platen. Hij maakt ook eigen producties: fijne klassiekers maar dan “housy” gemaakt. Ideale DJ voor een lounge party, dance party, borrel of feest in thema, want ook met de sixties weet hij wel raad.

Opbouw van de avond kan zijn:
Jazz DJ Pierre begint met het draaien van jazzy muziek op de achtergrond, lekkere easy lounge jazz. Dan wordt de sfeer opgebouwd met wat meer energie en beats. Daarna door naar een echt feest waar iedereen mee kan doen.

DJ Pierre is eigenlijk ook heel allround, maar omdat er maar weinigen zijn óók de fijne jazzclassics draaien, noemen wij hem Jazz DJ. Naast deze jazz classics draait hij ook graag diverse house stijlen zoals Electro House, Tropical House, Deep House, Future House, maar ook discoplaten van toen in een hippe jas, electro en chill lounge music!

Recente optredens zijn o.a.: Concertgebouw Amsterdam (Spiegelzaal, Koorzaal), Heineken Music Hall (The Box), Harbour Club Amsterdam, Restaurant Het Bosch Amsterdam, New Asia Bar Singapore, ING Corporate Events, Scheepvaart Museum Amsterdam, Gay Pride Canal Parade en vooral private party’s.

Jazz DJ Pierre draait ook met vinyl platen en kan een goed optreden geven in combinatie met een saxofonist of trompettist. Ook is het mogelijk om Jazz Dj J Pierre in te zetten in combinatie met een live pop-jazz band met zangeres  of soulband. Pierre start de avond met inloopmuziek, daarna vult hij de pauzes van de band op en hij draait het laatste uur nog lekkere dancemusic om iedereen op de dansvloer te krijgen. Beproefd concept!

Jazz DJ Pierre dus, voor al uw 70s, 80s, classics, club en house muziek. Zijn jarenlange ervaring en charismatische persoonlijkheid maken Pierre tot een zeer gewaardeerd allround DJ.

  • Jazz DJ Pierre
  • Jazz DJ Pierre
  • dance and jazz dj pierre
  • dance and jazz dj pierre
4.5 (90%) 2 votes