Karikaturist

Karikaturist / sneltekenaar van hoog niveau

Onder de tekenstift van karikaturist Jeroen of Zaidi ondergaat u geleidelijk een metamorfose. U ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten. Maar…..wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden als u! Daarbij krijgt het model als ‘troost’ zijn mooie én gelijkende tekening mee naar huis.

Dit alles in +/- 5 minuten per karikatuur tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en humor behoren tot de prioriteiten van de karikaturist (sneltekenaar), wat de sfeer ten goede komt want tevens zorgen de karikatuur tekeningen voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers.

De karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristische karakter een leuk cadeau om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken. Het ijs wordt al snel gebroken op een evenement waarbij de gasten elkaar niet kennen of zelfs elkaars taal niet spreken!

Karikaturist met digitale karikatuur tekeningen

Sneltekenaar Jeroen heeft de extra mogelijkheden van digitale technieken omarmd en kan zich bij u presenteren met zijn tekenscherm en extra monitor zodat het publiek beter mee kan kijken. Bij digitaal sneltekenen is in verband met de kwetsbaarheid van de apparatuur wel een vaste plek vereist, digitale karikaturen worden altijd full color uitgewerkt.

De karikaturist werkt op een vaste plek van twee vierkante meter met twee stoelen en een tafeltjes of begeeft zich staand tussen het publiek met zijn mobiele ezel (mits de licht omstandigheden dit toelaten). Ook kunnen de karikaturen in kleur getekend worden; dit neemt  iets meer tijd in beslag.

Met een karikaturist biedt u een unieke teken attractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een geslaagde act voor: beurspromotie, openingen, winkelcentra, bedrijfstrainingen, congressen e.v.a. festiviteiten.

Online digitale karikaturen laten maken? of van foto’s?

Sneltekenaar Bram is daarvoor de aangewezen kunstenaar! Zie video bovenaan deze pagina.

  • Online karikaturist op digitaal tablet, in kleur of zwart-wit, live online of van foto’s: Sneltekenaar Bram
  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie.
  • Joe is een verbazingwekkend goede mindreader, een sociale verbindings-man, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër!
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Zeer talentvolle goochelaars, sympathieke en energieke jonge mannen die makkelijk aansluiting vinden bij het publiek.
  • Een karikaturist als originele act op uw feest of evenement
Beoordeel pagina