Kerst acts

Kerst acts, muziek kerstdiner of kerstborrel

Kerst acts, kerst entertainment, kerst muziek al dan niet live en in vele verschillende stijlen en desgewenst op maat. Leuke en originele kerst acts voor uw (privé) kerstdiner, kerstfeest, eindejaarsfeest of kerst evenement. Onderstaand een greep uit onze exclusieve en feestelijke kerst acts:

Kerst optreden van zangeressen act

Zangeressenact The Petticoats brengen speciaal voor de kerst evenementen een unieke en stijlvolle ‘tape-act’, waarbij alle Christmas Classics, Xmas Carols en bekende kerstliedjes voorbijkomen voor een authentiek kerst gevoel. Sfeervolle, interactieve kerst act als informele ijsbreker tijdens uw kerstfeest. Maar ook zeer geschikt als a capella, close harmony kerstact, onversterkt, om uw gasten bij de entree welkom te heten of als bijzonder intermezzo tijdens kerstreceptie, kerstborrel of kerstdiner met begeleiding van tape.
We hebben ontzettend genoten van het optreden van the Petticoats tijdens ons kerstevent in het Rijksmuseum! De kinderen waren erg schattig, luisterend op een kussentje naar deze kerstengels ? Loepzuiver waren ze! Enorm bedankt voor jullie flexibiliteit en snelle reactie op mijn offerteaanvraag! We hopen jullie snel weer eens te kunnen benaderen voor een boeking.

Kerst optreden van zangeressen act The Flavourettes gekleed als kerst engelen met grote witte vleugels! Kan akoestisch bij entree of als centrale tape-act op podium. Zie foto’s in het Rijksmuseum bij de Nachtwacht op deze pagina!

Duo Donna e Mobile – Kerst Engelen Act

“De kerstengelen afgelopen dinsdag waren een schot in de roos, kippenvel toen het hele management team begon mee te zingen! Veel complimenten mogen ontvangen!” Onze zeer gewaardeerde en favoriete Kerst ENGEL act met speciaal decemberprogramma van Harp-sopraan duo Donna e Mobile brengt een stijlvol, theatraal maar ook verrassend kerst programma. Zeer geschikt als intiem intermezzo tijdens (kerst-)diner, mobiel (kerst-)optreden tijdens grotere recepties, sprookjesachtige ontvangst of als memorabele hartstochtelijke serenade om speciale mensen in het zonnetje te zetten!
In werkelijk prachtige, feestelijke kerst engelen jurken met vleugels veroveren zij uw gasten met hun schoonheid in verschijning en klanken! Zie hiernaast een filmpje van de kerst engel act.
Ook avondvullend programma mogelijk met 2-3 intermezzi en harp achtergrondmuziek tijdens het diner.

SongBirds close harmony group Xmas special

SongBirds – drie steengoede mooie jonge zangeressen begeleid door gitarist/zanger (of met 2 zangeressen en 1 zanger en gitarist/zanger) brengen op wel heel bijzonder wijze herkenbaar maar niet standaard kerstrepertoire! Onderscheidend in kwaliteit, bekijk de filmpjes hiernaast maar eens!

Openingsact StringCats Electric Violin Duo

De welbekende Elektrische violisten act StringCats (Holland’s got Talent) heeft, naast de spetterende act die we gewend zijn van deze vurige violistes, nu een nieuwe kerstact met naast hun vaste repertoire nu ook cross-over kerstrepertoire. Ideaal om in te zetten als aftrap naar het feest of tijdens een kerstdiner als intermezzo of openingsact.

Christmas Carol DJ (a.k.a. Retro DJ Charley)

Kerstmuziek bestaat er is er in ALLE stijlen, van rustige ballads tot dansbare nummers. Wat te denken van jiven, rock ’n rollen, twisten op kerstmuziek tijdens uw kerstfeest, zelfs Zuid-Amerikaanse salsa liedjes als Fiesta de Navidad door Celia Cruz hoeven niet te ontbreken! Natuurlijk kunnen de echte, gangbare kerstplaatjes afgewisseld worden met Retro DJ Charley’s gangbare muziek zoals big band swing, easy jazz, electro swing en zelfs vrolijke of mooie gospel is mogelijk. Veel covers van de bekende nummers en ook onbekendere catchy tunes maken een warme gezellige avondvullende kerstsfeer tijdens uw kerst evenement.

Femmes de La Nuit de Noël – kerst hostesses

Prachtige hostessen die uw gasten warm verwelkomen met een drankje en gastvrije lach. Knappe, charmante jonge dames die extra kleur en energie geven aan uw kerstevenement en kerstfeest. Femmes de la Nuit kunnen ingezet worden om gedurende de avond de gasten te voorzien van informatie, drankjes, etc. een totale hostfunctie vervullen zij. Tijdens de entree, borrel of receptie, zorgen zij ervoor dat alles smooth verloopt.
Deze hostessen zijn ook professioneel getrainde danseressen en kunnen dus later op de avond ook een centrale dansshow opvoeren of freestyle dansen bij een band en/of DJ, waar wij graag een voorstel voor doen.

Rollin’ Angels – kerst hostessen op rolschaatsen

Feeërieke rolschaatsende engeltjes betoveren uw gasten met hun bijzondere verschijning. Prachtige acrobatische bewegingen van deze mobiele en desgewenst interactieve kerstact. Deze dames zijn behoren bij de Wereldtop van rolschaatsers. Doen mee aan NK en WK. De Rock ’n Rollin’ Angels kunnen daarom ook nog een centrale act opvoeren, een spannende choreografie op rolschaatsen! Maar ook in te zetten als mobiele interactieve act tijdens uw kerstfeest.
Zij kunnen tevens ingezet worden als hostessen voor het uitdelen van leuke attenties zoals kerststerretjes etc.
Optioneel in combinatie met luchtacrobatiek waarbij een engel spectaculair op grote hoogte danst.

Kerstact in de lucht

De acrobatische lucht engelen zweven hoog boven uw hoofd en voeren een sfeervolle en magische show op. Adembenemende luchtacrobatiek show om naar te kijken voor een bijzonder en memorabele kerstevenement of kerstfeest. Kan als ‘wallpaper-performance’ dus low-impact gedurende 30 minuten of als centrale, high-impact aerial act van 7 minuten.

Santa Breakdance act – kerstmarkt act

De Santa breakdance act bestaat uit 2 – 3 kerstmannen die op welbekende kerstmuziek de aandacht vragen door met hun sleebells door de gasten te lopen. Op de subtiel gemixte tape met lekkere beat geven de kerstmannen een onverwachte en spectaculaire breakdance-show weg. Ideeal als openingsact bij receptie, borrel, diner of ter opening van het feest. Ook leuk op kerstbraderie of kerstmarkt omdat het veel bekijks oplevert.

Kerst met accordeon / troubadour

Accordeonist Jaap geeft een professioneel en mobiel optreden dat voor een een gezellige, persoonlijke, informele sfeer zorgt. Hij brengt een gevarieerd repertoire dat bestaat uit bekende kerst jazz standards tot sfeervolle meezingers.
Natuurlijk zet hij indien gewenst een toepasselijke kerstmuts op of wil hij zelfs als heuse accordeon kerstman uw gasten welkom heten op de kerstborrel, kerstdiner of kerstfeest. Ook als mobiel duo of trio in te zetten.
Een greep uit zijn repertoire: Felice navidad, We wish you a merry X-mas, Let it snow.

  • Harp sopraan duo Donna e Mobile
  • Speciale kerst act voor de decembermaand
  • Rolling Angels kerstengelen op rolschaatsen
  • Kerst acts voor kerstfeest, eindejaars feest kerst events kerst entertainment
  • Christmas singers Flavourtettes
Speciale kerst act voor de decembermaand
Speciale kerst act voor de decembermaand
Beoordeel pagina