LED openingsact innovatief poi en contorsie

LED openingsact innovatief, high-tech

LED openingsact met Visual (logo) LED Poi en grondacrobatiek

Deze performers werken met LED poi, LED hoepel, linten en in LED pakken. De afbeeldingen op deze pagina zijn voorbeelden van wat je met een Visual Led Poi act kunt doen en laten zien! Denkt u eens aan uw bedrijfslogo, slogan, tekst, afbeeldingen die te zien zijn in deze show op maat? Met de Visual Poi (Logo Poi) wordt elke show persoonlijk en exclusief. In combinatie met grondacrobate / contorsioniste (slangenmeisje) Danielle, is dit een bijzondere, vernieuwende openingsact met LED lights. Een spannende choreografie zorgt voor het versmelten van deze twee dans-disciplines.

De Visual LED Poi show is ideaal voor bedrijfsfeesten, productpresentaties maar ook om de jarige of jubilaris eens in het zonnetje te zetten. Ook op club- en dance-events kan deze ‘coole’ show het publiek verbazen.

Scenario openingsact met LED artiesten

Opkomst van grondacrobate Danielle (al of niet door het publiek) die in een prachtig strak pak met LED lichtjes met linten zwaait, prachtige grote bewegingen maakt en later met haar LED hoepel de meest onvoorstelbare poses aanneemt. De muziek is vloeiend en orkestraal met high tech sounds er in. Na 2 minuten gaat het licht op het podium uit en zal haar LED sterretjes outfit nog beter zichtbaar zijn. Dan gaat de muziek over een échte moderne muziek en kome 2 Visual LED poi dansers op en laten beelden op maat zien in hun choreografie. Danielle zal mooi verweven zijn in deze choreografie met strakke tegenbewegingen, opmerkelijke ‘freezes’ en voorgeprogrammeerde LED hoepel die afgestemd is op de programmering van de Visual LED poi sticks.

Een originele en bijzonder spectaculaire act zonder dat dure licht shows en techniek nodig zijn. Een podium van minimaal 3 x 5 meter is al voldoende.

Kanttekening bij video LED poi act:
Helaas geven video’s niet het juiste beeld weer  vanwege het grote aantal beeldjes per seconde…Onze hersenen ‘vertragen’ het beeld bij het zien van deze rondzwaaiende lichtbronnen waardoor de inhoud wél ‘leesbaar’ wordt! De foto’s daarentegen zijn genomen met een grotere sluitertijd, die wél tot de verbeelding moeten spreken.

Ook werken deze (LED-) poi artiesten met zelf ontworpen en uniek materiaal, dus heeft u zelf bijzondere wensen, vraag gerust naar de mogelijkheden. Zij dansen op vele verschillende stijlen muziek en hebben een grote variatie aan kostuums: met de Visual Led Poi zijn zij gekleed in zwart kostuum met LED verlichting…

Met deze speciale apparatuur kunnen allerlei teksten en afbeeldingen worden getoond, bijvoorbeeld de naam van het evenement en het logo. Dit tezamen met nog meer door u zelf gekozen afbeeldingen en teksten die goed bij het evenement passen.

Per show passen er gemiddeld 4-5 verschillende teksten en 6-7 verschillende afbeeldingen in de apparatuur. Deze teksten en afbeeldingen zullen allemaal voorbij komen tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconden hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en te zien. Voor de exacte invulling ontvangt u een ‘mal’ van de show waarin u zelf uw content kunt aanleveren

De Visual LED poi act kan ook geboekt worden samen met de StringCats Electric Violin duo, welke tezamen de show: From Classics to Cyber kunnen uitvoeren. De show is uniek maatwerk waarin moderne technologie wordt gecombineerd met klassieke elementen. Deze openingsact past dan ook perfect bij thema’s als ‘van oud naar nieuw’, ‘van toen naar nu’ en ja, ‘from classics to cyber’.

De vuur poi (vuurshow) is een spectaculaire act met prachtige choreografieën, diverse materialen en uitdagende technieken. Dit vormt een adembenemend schouwspel, waar letterlijk en figuurlijk de vonken vanaf springen!

Spectaculaire vuurshow

  • High tech openingsact met LED lights
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

    5 (100%) 1 vote