Lounge Live

LOUNGE LIVE: exclusieve lounge act met lounge DJ en live musici

De combinatie van lounge muziek van DJ Robert Feelgood en live muziek van muzikanten wordt op een vernieuwende manier gebracht. Een wisselende formatie van live muzikanten integreren met de lounge muziek van Lounge DJ Robert Feelgood. Verschillende combinaties zijn mogelijk binnen deze exclusieve lounge act: lounge DJ met percussionist, saxofonist, harpiste Rose, violist,  gitarist Wolf en pianist Piero maar ook zang en dans behoren tot de combinatiemogelijkheden binnen deze innovatieve en exclusieve lounge act.

Lounge Live: avondvullend concept met lounge muziek

De lounge muziek van Lounge Live varieert van downtempo lounge, jazz en soul naar opzwepende dance, waardoor deze act zowel geschikt is als achtergrond bij diners en recepties als voor hippe dans feesten.

Het decor van Lounge Live bestaat uit een speciaal ontworpen witte dj booth waarin een zogenaamde backdrop met het Lounge Live logo is geïntegreerd. De achtergrond kan door het unieke gebruik van LED lampen van kleur verwisselen. Hierdoor kan deze act zich naar wens aanpassen.

De combinatie van lounge DJ met pianist Piero kan ook ingezet worden bij een sensation white party. De pianist én DJ spelen beide op prachtige witte vleugels, voor een speciaal effect! Zie het derde filmpje hiernaast.

Een kwaliteitsact die inzetbaar is in verschillende settings. Een afgewisselde theatrale live act die zelfs een avondvullend programma kan bieden. Van lounge tot uptempo dance, het is allemaal mogelijk bij Lounge Live.

Lounge DJ, Lounge muziek en loungen is populair!

Lounge muziek heeft haar populariteit vooral te danken aan internationale Lounge clubs als de BudhaBar, Cafe Del Mar en de Nederlandse Supperclub. De toevoeging van live muzikanten bij deze lounge muziek van Lounge DJ Robert Feelgood  brengt het geheel tot leven. Denk hierbij aan Lounge DJ met sax, viool, harp, gitaar of zangeres, die door de zaal loopt terwijl hij / zij speelt of een continue afwisselende setting van muzikanten en decor in kleur en sfeer.

Speciaal voor kleinere gezelschappen is er Saxophone Lounge: een uniek compacte Saxofoon-DJ act mét Apple laptop! Saxophone Lounge is een exclusief compact muzikaal Lounge concept van jazzy saxofoon en hippe lounge muziek. Een selfsupporting achtergrond act met eigen geluidsset tot 150 personen. een eenmans band die heel wat mensen aan kan!
Air lounge is een zeer stijlvolle, kunstzinnige, originele entree act bij de inloop van de gasten voor een écht warm welkom. Het is Lounge Live mét een uitstekende luchtacrobate!
van Lounge Live naar Dance Live…
Start de avond met relaxte, lounge inloopmuziek van DJ met bijvoorbeeld gitarist of harpiste en laat dit concept goed uitgebouwd worden met bijvoorbeeld popmuziek en dance en housemuziek in samenwerking met pianist en gitarist! zie hieronder filmpje:
  • Lounge Live - DJ met live muziek
Beoordeel pagina