Mentalist - mindreader John

Een verbazingwekend knappe mix van mindreading, coaching en magie.

John Neufkirchen – een verbazingwekkend goede ‘mindreader’, een sociale verbindings-man, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër…. De (podium-)kunsten van deze man zijn niet onder één noemer te vangen.
John is een bijzondere entertainer die niet alleen de gasten kan vermaken met zijn magische trucs en zijn droge humor, maar ook de interesse zal kunnen wekken van de gasten. Ze zullen getrakteerd worden op de perfecte mix van mindreading, NLP (Neuro Linguistic Programming), coaching en magie. De gasten die op het podium verschijnen wordt een lerende spiegel voor gehouden, mét een gezonde dosis humor!

Hij daagt het publiek uit en het publiek daagt hem ook uit… hierdoor ontstaat een optreden dat iedereen lang zal bijblijven. John is een EXPERIENCE! een ware ERVARING.

Bijvoorbeeld als ‘de mysterieuze vreemdeling’ (mystery guest) :

Stelt u zich eens voor: prachtige dames, charmante heren en één mysterieuze gast. Hij loopt strak gekleed rond op het feest en spreekt willekeurig mensen aan. Binnen tien seconden begint hij hun karakter te ‘lezen’. Hij vertelt wie ze zijn, waarom ze de dingen doen die ze doen, raadt hun sterrenbeeld en soms zelfs de pincode van bijv. hun telefoon… Al snel zullen ook andere mensen vragen of hij dit ook bij hen kan doen en natuurlijk doet hij dat! Iedereen die hij ‘leest’ ontvangt een leuke herinnering aan deze bijzondere ontmoeting. Hierop kan nog eens terug gelezen worden wat onze mysterieuze vreemdeling over hen vertelde.

Kortom:
De Mysterieuze Vreemdeling is een feelgood act, persoonlijk, verbindend, aanwezig, maar dringt zich niet op en maakt geen lawaai. Andere festiviteiten kunnen gewoon doorgaan. Mogelijk in verschillende talen en…
U hoeft niets te doen!

Vele BN’ers hadden al een ontmoeting met onze mysterieuze vreemdeling waaronder:
Helga van Leur, Job Cohen, Tooske Ragas, Patty Brard, Jack Spijkerman, Henk-Jan Smit, Floortje Smit, Des’ree… en vele anderen!

Mindreader John kan diverse optredens doen die ook in lengte kunnen verschillen, vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden.

“Goedemiddag, ik wil even doorgeven dat het optreden van John een groot succes was! En het was fijn dat hij flexibel was in de tijden, want het schema verliep wat anders dan oorspronkelijk gepland. Maar het was allemaal geen probleem voor John. Nogmaals bedankt!”
  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie.
  • De karikaturist weet een goede gelijkenis te maken met detail en gevoel voor humor. U kunt hiermee uw gasten een originele herinnering meegeven.
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Robin Matrix is een zeer talentvolle goochelaar en sympathieke en energieke jonge vent die makkelijk aansluiting vindt bij zijn publiek. Daarnaast zijn er nog meer indrukwekkende goochelaars!
  • Mentalist, magiër, mindreader en nog veel meer
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote