Mobiel percussionist duo 'Follow Me'

Mobiel percussie duo ‘Follow Me’ : ‘Rattenvanger van Hamelen’ percussie-act

Twee goeduitziende, vrolijke slagwerkers die kunnen rondlopen tussen de gasten. Uitermate geschikt om de gasten van de ene ruimte naar de andere mee te nemen als een soort ‘Rattenvangers van Hamelen’.

De naam van deze percussie act zegt het al: Follow Me, de gasten volgen deze charmante percussionisten naar de andere ruimte alwaar zij ook nog centraal een korte ‘roffel’ kunnen doen.

Met trommels om hun nek, aangepaste kleding (helemaal wit, in bepaalde kleur, strak in pak of in T-shirt met ‘Follow Me’) bewegen zij zich tussen de gasten die vervolgens met veel tam tam, maar op ludieke wijze, naar een centrale plek of andere zaal gebracht  worden..

Kort en bondig optreden, dat effect zaait!

Twee ervaren percussionisten / drummers zetten een energieke act neer op 4 verschillende percussie-instrumenten:
Op Surdo’s, Caixa’s, Cowbells en Shakers weten zij de meest aanstekelijke, dansbare ritmes en beats te drummen waarbij de gasten niet stil kunnen blijven staan.
Met samba ritmes en hiphop beats nemen zij de gasten, al dansend, mee naar de gewenste plek.

Kortom: Mobiel percussie duo Follow me is een mobiele, wervelende, enthousiaste en compacte percussie act met twee slagwerkers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de diverse bekende bands van Nederlandse artiesten.

Stealy Beats
Percussie openingsact met twee professionele slagwerkers die op spectaculaire wijze allerlei alternatieve percussie instrumenten bespelen, veelal van staal dus! Van stalen olietonnen (olievaten), tot motorkap, autodeur, auto velg, kettingen en ander klinkend staal! Klik hier voor meer informatie.

Kliko Beats
Daarnaast ook te boeken als ‘schone’ en ‘duurzame’ act op kliko’s in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld als act met als onderliggende boodschap bewustwording voor het milieu.

  • Mobiel percussionist duo 'Follow Me'
Beoordeel pagina