Monkey Jazz lounge trio

Monkey Jazz Lounge Trio
relaxte muziek à la Sublime FM

Referentie: Het Monkey jazz lounge trio speelde op de bruiloft van de dochter van Phil Collins!!

Monkey Jazz lounge trio speelt het bekende jazz lounge repertoire dat we kennen van de voormalige radiozender Arrow Jazz FM en de huidige radiozender Sublime FM. De moderne hippe beats uit de computer, met live gespeelde saxofoon, toetsen en basgitaar, zorgen voor een eigentijdse sound van jazz nummers van bijvoorbeeld Herbie Hancock, Lou Donaldson, The Crusaders, Dave Brubeck, Horace Silver, St Germaine, US3, Dave Koz, Marvin Gaye, Norah Jones, India Arie, Erika Badu, Bebel Gilberto, Moloko, Jill Scott en Stevie Wonder.

Jazz lounge met controleerbaar volume

Het trio wordt gevormd door saxofonist Wouter die tevens de loungebeats verzorgt, toetsenist en bassist. Het trio speelt zonder drummer, dus wél swingend maar niet dwingend. Het volume is dan ook zeer goed controleerbaar

Dit trio verzorgde lounge jazz muziek op veel verschillende evenementen in de meest uiteenlopende locaties: van Concertgebouw in Amsterdam tot jazzpodium van festivals, maar ook op bruiloften.

Het Monkey Jazz Lounge trio kan uitgebreid worden met een zangeres van kaliber, zij zal dan maximaal 2 sets meezingen. De eerste set is dan instrumentaal.

Monkey Jazz lounge duo: Met saxofoon, hippe eigentijdse beats en de retro-sound van een hammondorgel, een bijzonder instrument, is deze live jazz lounge act absoluut origineel en super relaxed en swingend.

Saxophone Vocal Lounge is een exclusief muzikaal jazz-lounge concept met warme tenorsaxofoon afgewisseld met sopraansaxofoon, hippe lounge muziek en een prachtige, heldere stem.

Speciaal voor kleinere gezelschappen is er Saxophone Lounge: een unieke compacte Saxofoon-DJ act! De act is een exclusief muzikaal jazz-lounge concept met warme tenorsaxofoon afgewisseld met sopraansaxofoon en hippe lounge muziek.

Beoordeel pagina