Rijdende espressobar caféini

Rijdende espressobar / koffiebar Caféïni
versie koffie en cappucino uit een Mini!

De bonen worden versgemalen, de stoom blaast uit de Mini, koffietijd! Een heerlijke verse espresso of koffie, een prachtige cappuccino of vers kopje thee, de barista’s van Caféini staan voor u klaar.

Capaciteit ongeveer 100 koffie’s per uur: Espresso, Koffie,  Thee, Cappuccino, Latte Macchiato

We gebruiken eerlijke bonen van Bacchi; 100% Arabica, Max Havelaar keurmerk en het belangrijkste: heerlijke koffie! Gun uzelf, uw vrienden, evenement  of festival de Caféini! Hij rijdt zo bij u naar binnen en serveert een top ervaring.
De Caféini heeft een eigen verswatertank aan boord en gebruikt minstens één stroomgroep (16A)
Geen stroom beschikbaar of een koffiebreak midden op de heide? Tegen een meerprijs kunnen wij onze Mini-generator meenemen.

In het bos, de hal van het kantoorpand, een bouwkavel, festivalterrein, het strand; noem maar op. Geen stroom, gas of water aanwezig? Geen nood, de mini’s zijn compleet gebouwd om zelfstandig te kunnen opereren! Ook de artiesten van Buro van Otterloo kunnen worden versterkt of in het licht worden gezet door de mensen van deze rijdende Espressobar.

Iedereen kan een deze mini boeken; particulieren, bedrijven, festivalorganisatoren, organisatie- en evenementenbureau’s etc. Voor een uurtje, een dag óf een hele periode. Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden en bijhorende prijzen (vanaf € 675,- excl 19% BTW, excl kilometervergoeding)

De Vita-Mini bezoekt de markt om bij de groente- en fruitkraam kilo’s vitamines in te slaan. In de Mini Cooper verdwijnen verse bananen, appels, kiwi’s en een heleboel andere bekende en minder bekende fruitsoorten.

De blenders zijn geolied en klaar om te draaien; uw smoothie of vitamineshot op locatie is een feit! Verras uw bezoekers of gasten met de meest heerlijke verse sappen, of laat ons een workshop geven om jong en oud te laten zien wat je voor lekkers kan maken met een blender en vers fruit.

Rijdende sapjes en smoothie bar Vita-Mini

Rijdende sapjes en smoothie bar Vita-Mini

  • Koffie & Klank
    (Muziek + Espresso/Cappuccino), muziek naar wens, live of DJ of iPod.
  • Fruit & Vibes
    (DJ + Fruitcocktails), inclusief techniek, booth!
  • Juice & Jazz
    (Lounge jazz + Smoothies), inclusief techniek.

Met Caféini wordt het makkelijk en leuk om op locatie een mobiele verrassing te verzorgen.

Beoordeel pagina