Salsa band met salsa zangeres Priscila

Salsa band met salsa zangeres Priscila

Salsa zangeres / salsa danseres Priscila brengt met haar salsa band de meest bekende en vrolijke wereldse muziek. Haar repertoire is gevarieerd: van Cubaanse son, cha cha, cumbia en salsa tot jazzy en easylistening songs maar ook, tango’s en milonga’s en bossa nova’s.
Kortom een kleurrijk palet aan wereldse stijlen gebracht door warme en charmante artieste, die als geen ander goed haar publiek weet te boeien!

Duo, trio of kwartet

Salsa zangeres Priscila speelt met haar vaste salsa band die bestaat uit talentvolle musici die sterk op elkaar zijn ingespeeld. De bezetting kan zich gemakkelijk aanpassen aan de gelegenheid en het aantal gasten. Zo kan salsa zangeres Priscila in duo bezetting optreden, maar ook trio of kwartet. Wij adviseren u hier graag bij. Tegenwoordig heeft zij ook een nieuwe bezetting als duo: soms met akoestische bas, soms Cubaanse tres plus zang en hand percussie. (zie derde filmpje van iemand uit het publiek)
Zij spelen dan bekende ‘standards’ als Aicha, Bailando, Cachita, Bodguero, Despacito, Dos Gardenias (en veel andere Buena Vista hits), Vacilón etc.

Salsazangeres Priscila met Salsa Big Band

Zeer exclusief is een optreden van salsa zangeres Priscila met een energieke salsa bigband. Voor die gelegenheden waarbij het dak eraf mag!
Deze salsa bigband wordt gevormd door muzikanten uit Cuba, Argentinië, Venezuela en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigband repertoire uit Cuba van onder andere Machito en Benny Moré. Daarnaast brengt Salsabor de 70/80-er jaren New York Salsa Dura stijl, de groovende muziek uit ‘el barrio’ van New York van salsa iconen als Eddie Palmieri, Willie Colon en het New Yorkse Spanish Harlem Orchestra.

Deze professionele salsa bigband is ruim 10 jaar actief op Nederlandse en buitenlandse podia. Ze zijn te horen op diverse muziekfestivals en salsa feesten in binnen- en buitenland.

Om het echte salsa gevoel te krijgen is een workshop salsadansen een leuke toevoeging aan deze band. Salsa zangeres Priscila geeft evt. in samenwerking met andere dansparen een bijzondere salsaworkshop om de basis van de salsa te leren kennen. Leuke interactie met het publiek voor een informele sfeer en werkt goed als ijsbreker. Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden van de salsaworkshop met deze interactieve band.
  • Salsa band met salsa zangeres Priscila
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina