Saxophone Lounge Music

Saxophone Lounge, live lounge muziek
met saxofoon en beats uit computer

Speciaal voor kleinere gezelschappen is er Saxophone Lounge: een unieke compacte Saxofoon – ‘DJ’ act!  Geen echte DJ, maar de computer die de loungetracks afspeelt, aangestuurd door de saxofonist. Deze lounge act is een exclusief muzikaal jazz-lounge concept met warme tenor saxofoon afgewisseld met sopraan saxofoon en hippe lounge muziek.
Niet geheel akoestisch, maar kan wel semi-akoestisch! (sax onversterkt, en loungetracks over kleine speaker, zacht).
Maar ook geheel versterkt mogelijk natuurlijk indien voor een groter publiek wordt gespeeld

Met voorgeprogrammeerde tracks en beats is het de ideale achtergrond lounge act voor kleinere settings waar het niet te hard mag maar waar het wel licht mag swingen. Goed om een lounge ambiance neer te zetten. Saxophone Lounge is een selfsupporting een-mans-band met eigen geluidsset tot 150 personen.

Wij werken al vele jaren succesvol samen met verschillende saxofonisten die dit jazz-lounge concept van Buro van Otterloo kunnen neerzetten. Op deze pagina vindt u dan ook video’s met andere saxofonisten.

Standaard optreden is maximaal 3 x 45 minuten binnen 3 uur met in de pauzes bijpassende pauzemuziek.

Saxophone Lounge kan voor meer performance uitgebreid worden met een zangeres: het Saxophone Vocal Lounge duo. Het draait bij dit live lounge duo om het creëren van sfeer en het publiek ontspannen te laten genieten met saxofoonmuziek, beats en zang op de achtergrond. De heerlijke jazz-lounge klanken van haar heldere stem en zijn warme tonen met frisse hippe beats zorgen voor het eigentijdse karakter van dit duo. Naast uitbreiding met een zangeres kan Saxophone Lounge uitgebreid worden met percussionist. Vraag buro van Otterloo welke bezetting het best past bij uw evenement.

Als het wat ‘groter’ mag, is het Monkey Jazz Lounge trio van deze uitstekende saxofonist ook echt een aanrader! Daarnaast vormt deze saxofonist samen met een hammondorganist ook het Monkey Jazz Lounge duo.

  • Saxophone Lounge Music
  • Saxophone Lounge Music
Beoordeel pagina