Showacrobatiek

Showacrobatiek – spectaculaire openingsact
Cirque du Soleil-achtige openingsact

Showacrobatiek van Adonis is een zeer energieke, elegante en krachtige openingsact, intermezzo of energizer tijdens uw bedrijfsevenement. Deze groep acrobaten bestaat uit 15 jonge, zeer talentvolle topsporters/acrobaten en trainers en trainen op wereldniveau. Samen zorgen zij voor een spectaculaire show, met bijzondere choreografieën op meeslepende, filmische muziek. Van gooi- en smijtwerk, lyrische bewegingen tot ‘klassiek ballet’ en humoristische moves….

Een TOP groep die veel plezier heeft op het toneel – dat spát er vanaf!
Vraag Buro van Otterloo naar de voorwaarden.

  • Deze bijzondere grond-acrobatische contorsie – handstanden act is een versmelting van verschillende hoogstaande technieken op prachtige creatieve en stijlvolle wijze.
  • Acrobate / slangenmeisje Daniëlle is een veelgevraagd contortioniste en luchtacrobate in tissu en aerial hoop op bedrijfsevenementen of andere evenementen waar een bijzonder intermezzo is gewenst.
  • Speciaal voor bijzondere gelegenheden zijn er unieke en originele luchtacrobatiek acts die zich perfect lenen als intermezzo, openings- of slotact. Zo kan er champagne worden geschonken vanuit de lucht, zijn er duo acts, kerstacts etc.
  • Showacrobatiek groep Adonis
Beoordeel pagina