Slangenmeisje acrobate contorsie act Danielle

Slangenmeisje Danielle / acrobate met contorsie act, tissue act, hoepel act

 Slangenmeisje / contorsioniste / acrobate Cirque du Soleil acts

Acrobate Daniëlle is een veelgevraagd contorsioniste (‘slangenmeisje’) en luchtacrobate in tissu en aerial hoop op bedrijfsevenementen of andere evenementen waar een bijzonder intermezzo is gewenst.
Zelfs met haar voeten kan zij met pijl en boog ‘in de roos’ schieten! Prachtig als een openingsact…

Slangenmeisje Daniëlle (1993) is zeven jaar als ze voor het eerst kennismaakt met de sport ritmische gymnastiek en binnen een aantal jaren groeide ze uit tot één van de meest veelbelovende en succesvolle gymnastes van Nederland. Ze werd twee maal vijfvoudig Nederlands kampioene in haar leeftijdscategorie (in 2005 en 2008).
Daarnaast heeft ze deelgenomen aan vele buitenlandse toernooien en wint ze wint medailles op toernooien in Engeland (lint), Duitsland (bal/lint) en in Spanje (hoepel/bal)

Op 10-jarige leeftijd bezoekt Daniëlle voor het eerst een show van Cirque du Soleil. Zo is haar interesse in de acrobatiek ontstaan. Na een auditie gaat Daniëlle trainen bij een acrobatische school en wordt ze regelmatig door hen gevraagd voor optredens. Daniëlle specialiseert zich met name in luchtacrobatiek in de tissu en in de aerial hoop en ontwikkelt zich als slangemeisje / contorsioniste.

In de show- en circuswereld blijft haar talent niet onopgemerkt. Daniëlle is inmiddels in verschillende televisieprogramma’s te zien geweest en met haar opvallende lenigheid en spraakmakende optredens wint ze de eerste editie van Holland’s got Talent in 2008, toen was nog maar 14 jaar! De hoofdprijs is een gastoptreden in het Wereld Kerstcircus in Koninklijk Theater Carré in december 2008. Het wordt een geweldige ervaring voor de jonge acrobate.
Om zich volledig op de acrobatiek te kunnen gaan richten sluit ze haar sportcarrière in de Ritmische Gymnastiek af in juni 2009 tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Op dit NK, de “Fantastic Gymnastics” in Ahoy Rotterdam, wint Daniëlle de zilveren medaille op het onderdeel bal.

  • Showacrobatiek van Adonis is een zeer energieke, elegante en krachtige openingsact, intermezzo of energizer tijdens uw bedrijfsevenement.
  • Deze bijzondere grond-acrobatische contorsie – handstanden act is een versmelting van verschillende hoogstaande technieken op prachtige creatieve en stijlvolle wijze.
  • Speciaal voor bijzondere gelegenheden zijn er unieke en originele luchtacrobatiek acts die zich perfect lenen als intermezzo, openings- of slotact. Zo kan er champagne worden geschonken vanuit de lucht, zijn er duo acts, kerstacts etc.
  • grondacrobatiek en consorsieje), tissue act, hoepel act
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 2 (40%) 1 vote