Sopraan Maaike

Sopraan Maaike – klassiek zangeres

Sopraan Maaike is een allround klassiek zangeres met flair, gevoel voor humor en theater en de perfecte zangeres voor een stijlvol en ludiek intermezzo, al dan niet met lied op maat. Zij behaalde haar diploma klassieke zang aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Lucia Meeuwsen.

Al tijdens haar studie was zij als freelance sopraan verbonden aan onder meer de Nederlandse Bach Vereniging en het koor van De Nederlandse Opera, en werkte zij mee aan diverse muziektheater producties.

Zij heeft gezongen in opera’s van het Onafhankelijk Toneel en als soliste in onder meer de familievoorstelling ‘De Twaalfde Nacht’ van het RO Theater.

Deze sopraan heeft een zeer geoefende stem en heeft daarnaast een geweldig gevoel voor sophisticated theater. En  een zeer charmante verschijning bovendien!

Maaike is een klassiek zangeres die ook onderdeel uitmaakt van het stijlvolle en sympathieke harp sopraan duo Donna e Mobile. Hierbij ondersteunt zij de harpmuziek van Harpiste Rose en samen bieden zij diverse stijlvolle deels theatrale acts met uitbundige kostuums en veel interactie met het publiek. Al meerder malen schitterde dit duo tijdens Festival Classique.

Beoordeel pagina