Dagvoorzitter, discussieleider en presentator Charles

Charles Groenhuijsen Spreker / Presentator / Dagvoorzitter / Discussieleider

Buro van Otterloo en Charles Groenhuijsen steken de handen ineen.

Charles is vanaf nu te boeken bij Buro van Otterloo als presentator, dagvoorzitter, spreker en moderator voor inhoudelijke discussies en feestelijke bijeenkomsten waarbij hij moeiteloos in zowel Nederlands als Engels opereert.

Door zijn sterke en warme persoonlijkheid in combinatie met intelligente humor, is een optreden van Charles Groenhuijsen altijd een indrukwekkend succes!

Groenhuijsen geeft diverse lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zijn specialisme ligt bij economische en financiële onderwerpen, maar ook voor lezingen over voor hem nieuwe bedrijfsonderwerpen en producten, is hij een uitstekende spreker: Charles Groenhuijsen bestudeert graag nieuwe materie, maakt het zich eigen en weet ook daarvan weer een prikkelende presentatie of lezing te geven met de nodige nuchterheid en humor! Vraag Buro van Otterloo naar de talloze mogelijkheden.

Charles Groenhuijsen: “Net als in vorige jaren doe ik – naast mijn schrijf- en TV-werk – zowel dagvoorzitterschappen als lezingen. En ik combineer beide activiteiten. Soms houd ik als moderator – op verzoek van de opdrachtgever – tegelijk ook een lezing. En omdat ik aanwezig ben op talrijke congressen met fascinerende sprekers, doe ik daar zelf inspiratie op voor lezingen. Voorbeeld: De kolossale veranderingen in de zorg kwamen in 2014 – ook in diverse TV-programma’s die ik presenteerde – veel aan bod. In 2015 zal het niet anders zijn.
– Kunnen we leren van wat vernieuwende en daadkrachtige hulpverleners en zorgbestuurders binnen en buiten Nederland al doen?
– Welke nieuwe technieken komen er aan?
– Wat betekent dat voor ons als patiënt?

Charles Groenhuijsen geeft spreekbeurten over actuele onderwerpen

Ook voor actuele spreekbeurten is Charles de ideale en hersenprikkelende spreker.
Onderwerpen uit 2010 zijn bijvoorbeeld:
– Blijvende crisis of hoopgevend herstel?
– Politieke ommekeer in Nederland of toch weer meer-van-hetzelfde?
– Obama politiek wonderkind of gebroken belofte?

Actueel in 2016 zijn de verkiezingen in Amerika, in het filmpje hiernaast wordt een korte samenvatting gegeven over zijn lezing over de presidentskandidaten.

Thema’s:
– Na de recessie: Boze droom of buitenkans?
– Amerika: Blijvende belofte of naderende neergang?
– Nederland: Zondagskind of zorgenkind?

Na zijn studie geschiedenis aan de universiteit van Utrecht, was Charles Groenhuijsen journalist bij de Volkskrant, reporter bij de NOS en NOVA-tv en vervolgens was hij dertien jaar correspondent voor de NOS in Washington. In die tijd groeide hij uit tot een bekende Nederlander die van dichtbij de emoties voelde die wereldschokkende gebeurtenissen teweeg kunnen brengen.
Zijn kracht was om zelfs de meest tragische gebeurtenissen op journalistiek verantwoorde manier onder het voetlicht te brengen. Het was voor hem niet altijd gemakkelijk om, na zijn ervaringen met de Amerikaanse cultuur, te wennen aan wat typisch Nederlands is. Momenteel is hij een succesvol schrijver en geeft hij presentaties over thema’s die in het brandpunt van de belangstelling staan.

  • Dagvoorzitter, discussieleider en spreker Charles Groenhuijsen
1 (20%) 1 vote