Tango dans moderne act

Tango dans – moderne dans act

Een Tango dans act met moderne touch, die alle zintuigen streelt met haar passie, vurige choreografie en sensuele bewegingen. Een kort maar krachtig tango dans optreden waarbij de tango niet haar oorsprong verliest ondanks de moderne invloeden in de choreografie.
Nog steeds ademt deze tango dans de broeierige sfeer uit van Argentinië, door gepassioneerdheid van de tango dansers, de tango muziek en de rood-zwarte kleding, een charmante wijde jurk en mannelijk, stoer hemd en pak.

Tango dans uit So You Think You Can Dance

Deze tango dansers zijn vele malen te zien geweest in het talentenjacht dans programma So You Think You Can Dance. Een schitterend tangodanspaar  waar je naar wil blijven kijken!
Perfecte dansact als metafoor voor bedrijfsevenementen met thema’s als ‘samenwerken’, ‘passie’, ‘vertrouwen’, want ‘it takes two to tango!’

Tango muziek met live bandoneon en gitaar

Deze Tango dans act kan gedanst worden op de muziek van usbstick, maar ook op deels live gespeelde tango muziek van bandoneonist en gitarist van het duo Tango Duo Mendoza.
Het intro van de tango act is met live muziek van dit duo, dan start de muziek van usb-stick en spelen de musici van het duo Mendoza live mee over het prachtige en zeer bekende tango stuk van Astor Piazzolla: Adios Nonino, ook wel bekend door ‘de traan van Máxima’ op deze Argentijne Tango muziek…
Kippenvel…..

Naast deze moderne tango dansact, bieden we ook een acrobatische tango duo! Dit acrobatische tango duo verzorgt een spectaculaire show met het sensuele, passievolle karakter van de tango en het indrukwekkende, spectaculaire aspect van acrobatiek!
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina