The Crazy Ladies - mobiel entertainment zangeressen

The Crazy Ladies, 2 zingende entertainsters

Vrolijk ontvangst – spreekstalmeesters?

The Crazy Ladies zijn 2 ervaren, kleurrijke dames artiesten bij wie het entertainen in het bloed zit. Deze Crazy Ladies, zijn niet écht gek, ze zijn té gek!
In fleurige zwart-roze outfits en charmante hoedjes heten ze de gasten als een soort spreekstalmeesters welkom met een aanstekelijk en vrolijk liedje op maat en aandacht voor elk individu. Dansend lopen de gasten de locatie binnen met een lach op hun gezicht!

Verrassend feestje met Crazy Ladies

The Crazy Ladies kunnen later terug komen tijdens het evenement en de tafels langsgaan met hun verrassings-‘box’ om groepjes mensen te entertainen, mee te laten zingen, dansen, verkleden en lachen! Kan natuurlijk ook in een setting waarbij mensen staan of minder georganiseerd zitten. Met hun ‘box’  op wieltjes met lichtjes, kaartjes, muziekjes, verkleedspulletjes er in, is van alles mogelijk! De gasten worden telkens opnieuw verrast door hun creatieve vondsten. Deze entertainers / zangeressen zorgen voor een heel gezellig samen-zijn en weten de mensen op een hele positieve manier te verbinden. Ongelooflijk hoe The Crazy Ladies iedereen altijd op zo een natuurlijke wijze weten mee krijgen in hun verrassingsverhaal!

Bekende liedjes – hoog meezing gehalte

Deze ‘Crazy Ladies’ entertainers hebben een ruime keuze aan bekende liedjes van toen en nu, van Sonneveld tot Abba, van de Beatles tot Edith Piaf. van Rock ’n Roll tot Disco. Iedereen kent deze liedjes én zingen teksten dan ook moeiteloos mee. Ze staan er soms versteld van! En dat maakt het zo ontzettend leuk. De interactie met mensen zorgt voor een informele en gezellige sfeer op uw evenement.

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote