Entertainment op afstand en online

Entertainment, live muziek of openingsact op 1,5 meter afstand

Het kan écht! En ook heel makkelijk. Wij bieden diverse artiesten die zonder enige aanpassing hun muziek of act kunnen uitvoeren. Veilig, met verve én toch op passende 1,5 meter (of meer) afstand. Hieronder enkele voorbeelden, maar er zijn er nog veel meer. Mocht u ergens naar op zoek zijn, aarzel niet om ons even te bellen. Wij kunnen u zeker helpen en zitten altijd voor u klaar. Ook kunt u via onze eigen zoekmachine op deze website op trefwoorden zoeken etc..

Licht klassieke harpmuziek van harpiste Rose of de moderne variant van harp-lounge
Prachtige soliste voor passende achtergrondmuziek.
Al of niet over loungebeats. Inclusief bescheiden geluidsset

Mobiele DJ Lara met soul & lounge music voor good vibes tijdens je tuinfeest of andere bijeenkomst.
Geheel selfsupportive.  Inclusief mobiel DJ booth met geluid en spelers.

  • Mobiele DJ Lara - vrouwelijke DJ

Digitale karikaturist / sneltekenaar Bram kan van uw toegestuurde foto een geweldig goed lijkend én vrolijk portret maken.
Ook huisdieren kan hij vastleggen. In zwart-wit, full color of in zwarte lijnen gestileerd.
Prijs vanaf € 24,95 per stuk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Franse chansons en Italiaanse liederen van bijzonder en zeer charmant accordeon-sopraan duo Route Soleil
Verrassend duo voor passende muziek in bijvoorbeeld een tuin of park. Voor een mediterrane sfeer op mooie zonnige dag!
Inclusief bescheiden geluidsset.

Knallende openingsact met percussie op olievaten en eventueel opspattend water! met drumwall, in gekke pakken, buiten of binnen, met of zonder licht-effecten.
Of als openingsact bij de start bouw of eerste paal slaan op locatie. Zelfs participatie met publiek en/of ‘directeur’ is op afstand mogelijk!

Spectaculaire Visual LED poi show met beelden op maat. Buiten of binnen mogelijk, dient wel schemerig of donker te zijn voor het beste resultaat.
Uw logo, eigen key words, slogan en afbeeldingen in deze vette LED show WoW-factor van circa 4 minuten. Eventueel uit te breiden met een extra show zonder maatwerk.
Of een spannende vuurshow met vuurspuwer en fire-artist met ronddraaiende vuurpois…. ook het mooiste wanneer het wat donkerder is buiten.

Italiaanse mobiele en akoestische muziek van Duo of Trio Colore. Voor een gezellige Italiaanse sfeer in de tuin of op straat!
Voor een mediterrane sfeer op mooie zonnige dag! Inclusief bescheiden geluidsset.

Italiaanse accordeonist / troubadour Angelo. Voor een gezellige Italiaanse sfeer in de tuin of op straat!
Als verrassing voor een pas getrouwd stel, tijdens een receptie of diner of voor een mediterrane sfeer op mooie zonnige dag.

Openingsact van Elektrische violiste Danielle of Miss Sun.
of als intermezzo tijdens een diner. Exclusief eindgeluid en licht.

Heerlijke soulful popjazz music with a spark! van het Katelijne van Otterloo gitaar-zang duo.
Puntig, dynamisch, zwoel én swing. Zij kunnen met z’n tweetjes voor een heerlijke lazy sunny afternoon zorgen of een mooi mini-concert geven.
Optioneel uit te breiden met saxofonist en/of bassist of drummer. Inclusief bescheiden geluidset.

Sprookjesachtig, mooie hoogbenige wezens in thema, onderscheidend in kwaliteit. Onze steltenloper acts kunnen in diverse outfits uw (buiten) evenement voorzien van eye-catching entertainment! 1 x 60 of 2 x 40 minuten binnen 3 uur

Online entertainment en artiesten via internet of beeldbellen

Alternatief voor live entertainment in bijvoorbeeld deze periode van de Coronacrisis is online entertainment.
Op maat gemaakte performances via internet, YouTube, Zoom of beeldbellen! Speciaal voor uw werknemers of collega’s een bijzondere vrijmibo online organiseren met een interessante spreker, online workshop wijnproeven, interactieve muzikale sessie waarbij gasten zijn ingelogd en hun favoriete nummers kunnen aanvragen? Of als verrassing voor de jarige en zijn/haar gasten online tijdens een privéfeestje een (digitale) karikaturist van iedereen een snelportret laten maken?

Ja ook dat kan! En mocht u zelf een leuk idee hebben voor een online artiest, act of performer, dan denken wij met u mee om dit ONLINE te realiseren, you name, we’ll fix it! Samen sterk, samen creatief!

Ons artiestenbureau is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner gebleken voor het creëren van passende entertainmentconcepten. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen! +31 (0)297 520 000

Boek hier veilig uw entertainment op gepaste 1,5 meter afstand! En zodra de Coronacrisis voorbij is kan ons online entertainment weer offline plaatsvinden! Wij denken graag met u mee om passende openingsacts en artiesten te vinden voor uw evenementen.

Klik hier voor openingsacts, slot acts, shows, dinnershows, intermezzo etc..

Klik hier voor live muziek en bands, duo’s, trio’s etc. in genre pop, soul en jazz

Klik hier voor (live) muziek in het genre loungemusic

Of maak gebruik van onze interne zoekmachine op www.burovanotterloo.nl