Selecteer een pagina

Over ons - Artiestenburo van Otterloo

Over ons – Artiestenburo van Otterloo

Artiestenbureau van Otterloo B.V., in de praktijk Buro van Otterloo genoemd, heeft een verfrissende, intelligente en creatieve kijk op muziek, acts en entertainment voor uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, jubileum feest of andere bijeenkomst of speciale gelegenheid.

Het team van Otterloo is de aangewezen partner in entertainment omdat ze meteen kan en wil inspringen op thema en doelstelling van uw evenement en zij gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerk producties. En soms is er maar een kleine ‘twist’ voor nodig om het volledig te laten kloppen en kost het u helemaal niets extra. Mocht u een  klein budget hebben, dan kan zij ook meedenken om toch passend, stijlvol en professioneel entertainment te kunnen inzetten. Vaak een kwestie van slim, efficiënt en effectief inzetten van artiesten en techniek.

Zo zijn bijvoorbeeld zorgvuldig kleinere acts geselecteerd met multigetalenteerde mensen die dus ook multi-inzetbaar zijn! Uiteraard van goede kwaliteit en passend bij de signatuur van dit artiestenbureau.
Want haar signatuur en reputatie wordt hoog in het vaandel gedragen!

Het team van Otterloo is daarnaast continue op zoek naar nieuw talent, bijzondere producties en nieuwe, spannende combinaties van artiesten en disciplines om in eigen huis te produceren en exclusief te kunnen aanbieden. Zo blijft dit bureau vernieuwend en kan originaliteit worden gegarandeerd.

Buro van Otterloo biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan muziekgenres en disciplines. Van dans acts tot mindreader en goochelaar, special acts met LED poi, DJ’s tot live bands: jazz combo’s, soul band, lounge live act, wereldmuziek uit diverse windstreken, klassiek strijkkwartet, crossover muziek, Gipsy music en natuurlijk bekende artiesten.

De missie is om zo veel mogelijk klanten te helpen bij de keuze voor passend entertainment voor ontvangst, entree gasten, receptie en borrel, sitting of walking diner, bedrijfsfeest, themafeest, officiële ceremonie, opening, ….

Hoe gaat ons team te werk?

Het grote verschil in aanpak zit ‘m in de voorbereiding. Eerst vragen naar de achtergrond en het doel van het evenement om vervolgens een passende offerte / totaalconcept op maat te kunnen maken. Zo voorkomen we gefragmenteerd ingezet entertainment. Alles moet bij elkaar passen, één geheel vormen met doelgroep, locatie, catering, aankleding en niet in de laatste plaats het doel of het thema van het evenement, waarbij ook zoveel mogelijk techniek wordt ‘gepoold’.

Muziek en entertainment georganiseerd door van Otterloo is nooit zomaar ingezet, er is altijd goed over nagedacht, zodat onze inzet altijd een toegevoegde waarde is voor de klant en dus voor het eindresultaat van het bedrijfsevenement. Ú steelt daarmee de show!

Uiteraard is het ook mogelijk ‘gewoon’ een artiest, band of act te boeken zonder dat daar een speciale gedachte of filosofie aan vooraf hoeft te gaan. Maar achtergrondinformatie is iets dat voor Artiestenburo van Otterloo erg belangrijk is want ons doel is het programmeren van de juiste artiesten op het juiste bedrijfsevenement!

Vraag naar de mogelijkheden!

Wij bieden een ruim gevarieerd aanbod.

Het team van Buro van Otterloo

Katelijne van Otterloo

Katelijne van Otterloo

creatief directeur / eigenaar

“Als creatief directeur ben ik verantwoordelijk voor het geheel, een soort architect van dit artistieke en ook zakelijke bureau. Ik vind het een uitdaging om mijn ervaring in de muziek- en televisiewereld met mijn academische opleiding tot Bouwkundig ir. te combineren. Best of both worlds eigenlijk binnen mijn eigen onderneming waarin ik ‘bouw’ met talenten van mensen. Ik creëer nieuwe shows in samenwerking met anderen, behandel de aanvragen die om maatwerk vragen, schrijf totaal concepten in uiteenlopende thema’s, ben talent-scouter, onderhoud de websites en social media en heb het marketing-management als taak, al schiet dat laatste er vaak bij in. Heel erg dankbaar, blij en trots ben ik dan ook op de mensen om mij heen op kantoor, thuis (mijn geweldige man Bas, zoon en dochter) en in mijn bijzondere en persoonlijke sociale en zakelijke netwerk, die mij met raad en daad bijstaan. Ook zie ik het als mijn taak om stagiaires onder mijn vleugels te nemen en hen écht iets te leren en te laten zien dat werken en het verschil maken heel erg leuk is.
Maar dit zou ik nooit allemaal kunnen zonder de energie die mijn optredens mij geven als pop-jazz zangeres op vaak prachtige evenementen en concert podia! Best of both worlds dus…..” (zie ook www.katelijne.nl)
Bas van Otterloo

Bas van Otterloo

muziekproducties en brainstormpartner

Bas van Otterloo (oudste zoon Rogier van Otterloo) is naast Hoofd Programmering van het Metropole Orkest ook bassist, componist, arrangeur, studiotechnicus én de echtgenoot van Katelijne van Otterloo. Hij voorziet de maatwerk producties van Buro van Otterloo van muziek en arrangementen. Maar ook voor de special products is hij verantwoordelijk, houdt Katelijne op de hoogte van nieuw, opkomend talent en is haar onvoorwaardelijke klankbord, steun en toeverlaat!

Zie ook www.basvanotterloo.nl (Van Otterloo Music Productions)

Helena Gitzels

Helena Gitzels

office manager met duizend poten!

Helena is de onmisbare kracht die voor orde en structuur zorgt binnen deze creatieve en soms hectische omgeving. Zij bundelt al haar kwaliteiten, ervaring en enthousiasme en zorgt voor het vlekkeloos verlopen van uiteenlopende producties en zorgt er voor dat de administratie volledig op orde is.

Na het afronden van de HAVO deed zij 1 jaar de secretaresse opleiding Schoevers, daarna 1 jaar ASR, Internationale hostessopleiding en Nima A, Marketing aan de VU te Amsterdam, werkte als productie assistente bij Joop van den Ende producties, als secretaresse op een advocatenkantoor, deed de PR bij de VEN Versmarkt en werkte als hostess/gastvrouw op feesten en op Schiphol en later op kantoor in de organisatie. Later startte zij haar eigen onderneming met een interieurwinkel die zij 7 jaar runde en verantwoordelijk was voor de inkoop, verkoop, marketing en financiële zaken.

Partners van Artiestenburo van Otterloo

Wij werken al jaren met veel plezier en succes samen met een aantal vaste opdrachtgevers als evenementenbureaus, bedrijven, instellingen, overheidsorganen, locaties en cateraars.
Wij zijn hen dankbaar voor de fijne samenwerking!

Evenementenbureaus

PINO Productions
Jeanine Evers Evenementen
77 Events
Congress by Design
By Jacky H. Events
Van Hoof Produkites
MOVE House of Mobility
Liberty BeNeLux
Event Creators
Marcel Schouten Eventmanagement
Treat Evenementen
3M Events
ATPI Corporate Events
Bruggen Verwiel
Eventz Nederland
EventCreators
Sander de Hoop Eventmanagement
Organice Event Creators
D&B Event Marketing
Eigenwijze Evenementen

Evenementenbureaus

Eventz Nederland
Raad en Daad Evenementen
LEF Marketing & Events
Pluk Events
WOP
Trend Forward events & more
PUUR Events
Tim Koldenhof Events
Weis Events
Brandstof Events
4SURE pr & events
Unlimited Label
Van der Linde party producties
Organisatiepartner
International Orange
Jibe!
WeddingCo, weddingplanner
East Side Productions
WProducties & Events
DB Aktiviteiten
Next Event

Cateraars

Maison van den Boer
Hutten Catering
De Borrelfabriek
Oseven
Foodfantasies
A Matter of Taste
360Foodevents
Van der Linde Party Catering
de Kookrebellen
de Laurier

Locaties

Rijksmuseum, Amsterdam
Scheepvaartmuseum, Amsterdam
Capital C Amsterdam
Hotel de l’Europe, Amsterdam
Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam
Beurs van Berlage, Amsterdam
Artis Amsterdam
OKURA, Amsterdam
Double Tree Hotel, Amsterdam
Passengers Terminal Amsterdam (PTA)
De Fabrique, Utrecht
Huis de Salentein, Nijkerk
Hart van Holland, Nijkerk
McArthurGlen Designer Outlet
Landgoed het Roode Koper, Ermelo
Hotels van Oranje, Noordwijk aan zee
Beachclub O, Noordwijk aan zee
Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan zee
Breakers Beach, Noordwijk aan zee
De Arendshoeve, Aalsmeerderbrug
La Casserole, Eindhoven / St. Oedenrode
Restaurant Wielinga, Leiden
Eilandbistro de Bosplaat (Terschelling)

Satisfied customers of Buro van Otterloo

Koninklijke De Vries Scheepsbouw
Ministerie van Justitie en Veiligheid
ING Bank
Viking River Cruises
Rabobank
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Outlet Bataviastad
Multicopy
ABN AMRO BANK
Pon Automobielhandel