Openingsact Opening act

Openingsact of opening act in thema of op maat wordt door Buro van Otterloo verzorgd. Voor elk soort doelgroep biedt zij passende openingsacts. Een spectaculaire opening kan zijn met veel artiesten, geluid en show, maar kan ook mooi ingetogen en breekbaar zijn. Wij creëren samen met onze vaste artiesten bijzondere, stijlvolle en spectaculaire openingsacts of shows in (bijna) elk gewenst thema. Afhankelijk van het doel of de programmering van een bedrijfsfeest of evenement, moet de openingsact spetterend, bijzonder, in thema of theatraal zijn. Samen met u kunnen we bespreken wat voor uw evenement het meest passend is. Uiteraard wordt gezocht naar spannende combinaties van stijlen, genres en vakdisciplines van hoge kwaliteit.

Openingsact voor spectaculaire opening of energieke start?

Denk aan een percussie of brassband die met veel tamtam al trommelend de plenaire ruimte in loopt. Op het podium een spectaculaire show weggeeft. Misschien nog met Capoeira dansers of showdanseressen er bij? Breakdansers die de meest fantastische jumps, moves en headspins maken? Elektrische violistes die bekende (klassieke) stukken in hedendaagse arrangementen spelen….

Opening in gedachte die nog niet bestaat?

En als u zelf iets heeft bedacht voor een passende act als opening van uw evenement dat wij nog niet bieden, dan máken we het voor u: You name it, we’ll fix it!
Ons bureau is al meer dan 12 jaar een betrouwbare partner gebleken voor het creëren van openingsact al dan niet op maat voor (luxe) evenementen en voor de planning van muziek . We bedenken een concept dat voldoet aan uw criteria, concept en budget. Technische levering wordt ook door ons geregeld indien gewenst. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen! +31 (0)297 520 000

Openingsact Opening act

Hieronder staan enkele van onze openingsacts. Klik op de naam van de openingsact om naar de desbetreffende pagina te gaan met meer foto’s en video’s.

PERCUSSIE ACT op olievaten met LED licht, in thema WATER, DUURZAAMHEID,  BOUW, etc.

  • percussie act op olievaten
  • drummers openingsact

VISUAL LED POI ACT  met op maat gemaakte VISUALS als openingsact, intermezzo- of slotact

  • LED danseressen act
  • Logo poi Led poi act
  • Poi act voor huwelijksfeest

GROND ACROBATISCH DUET op sokkel 
Cirque du Soleil achtige act

  • Acrobatisch duet op blok

STRINGCATS electric violin duo: Bekend van tv-programma Holland’s Got Talent

Luchtacrobatiek in tissue, duet in straps, in hoepel, diverse kleuren, muziek en thema’s

  • luchtacrobatische duo act