Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Moulin Rouge entertainment

Moulin Rouge entertainment

Add to Wishlist

Moulin Rouge dinershow met ontvangst-dames, Moulin Rouge showdanseressen (van CanCan tot paaldansact etc.), Moulin Rouge Retro DJ, geweldige spreekstalmeester, Frans gipsy jazz trio etc.  Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden 0297-250000.

 

Moulin Rouge hostesses voor entree gasten

Prachtige Moulin Rouge hostesses heten uw gasten een heel warm welkom. Bij binnenkomst van de gasten kunnen zij een welkomstdrankje serveren of iets van veertjes, hoedjes, boa’s of een ander item naar wens uitdelen (door opdrachtgever te regelen), zodat de gasten meteen in de goede Moulin Rouge sfeer komen. Later op de avond kunnen de dames nog terug komen voor rondlopend entertainment of schenken ze de glazen bij…zie foto’s onderaan de pagina.

De Moulin Rouge dames kunnen diversen dansuitvoeringen geven van een energieke CanCan dans met rokken, veren, zwart, rood… Hier en daar wat gegil op de klassieke CanCan muziek van Offenbach’s Orphée aux Enfers! Naast de energieke CanCan dans kunnen de Moulin Rouge dames ook een swingende dansen uitvoeren van begin 20e eeuw.

 

Ludieke ballonnenjurk ‘striptease’ act

Voor animatie in Moulin Rouge stijl zijn twee showdanseressen gehuld in allemaal ballonnen (kleuren te kiezen door opdrachtgever) een hele ludieke act: Ze lopen rond, uitdagend en vrolijk, met een speldje. Daarmee kunnen gasten steeds één ballon kapot prikken, net zo lang totdat ze zijn ‘uitgekleed’ en ze in een sexy Moulin Rouge pakje staan. Elke knallende ballon maakt natuurlijk lawaai, wat steeds op een andere plek gebeurt. Dat geeft wat reuring in de zaal, het is heel grappig, origineel lekker gek. (Voor benefiet (gala-)diners ook leuk om in te zetten, waarbij de gasten dan steeds iets moeten betalen om één ballon kapot te prikken. Een gouden ballon is natuurlijk duurder dan een witte of zwarte 🙂 Het geld gaat dan natuurlijk naar het desbetreffende goede doel)

 

Moulin Rouge Retro DJ en spreekstalmeester

In de club Moulin Rouge is altijd een spreekstalmeester(es) aanwezig. In onze shows worden de verschillende Moulin Rouge acts met verve aangekondigd en daarbij kan de spreekstalmeester  (host van de avond) ook entertainen en soms een liedje zingen. Voor een avondvullend muzikaal programma is Moulin Rouge (Retro) DJ Charley een onmisbare kracht. Met zijn rood pluchen DJ booth, zijn vinyl platen, oude grammofoon en toeter waardoor hij kan praten, is dit ook nog eens een hele leuke act om naar te kijken en brengt hij in gepaste kleding met hoge hoed, de juiste Moulin Rouge sfeer. Buro van Otterloo kan ook jaren 20 themafeesten verzorgen in de categorieën Burlesque , Las Vegas of The Great Gatsby