LED poi / Logo poi / Visual poi act

LED act, Visual LED poi show , Vuur poi acts

Reactie klant op LED act: “De openingsact was fantastisch! Erg goed, iedereen was zeer onder de indruk. De beide violistes van StringCats en de dansers van de LED act waren spectaculair, het geluid was goed en fantastisch hoe de LED dansers het Biotrans logo in beeld hebben gebracht. Kortom, we waren heel erg tevreden met het resultaat. “Best show ever” werd er hier en daar genoemd!

LED act als openingsact, intermezzo of slotact

LED act met danseres(sen) die werken met LED poi, LED hoepel, vuurtouwen, handcandles, vuur-waaiers, vuurspuwers hoofdtooien en nog veel meer. De afbeeldingen op deze pagina zijn voorbeelden van wat je met een Visual Led Poi act kunt doen en laten zien! Denkt u eens aan uw bedrijfslogo, slogan, tekst, afbeeldingen die te zien zijn in deze show op maat? Met de Visual Poi (Logo Poi) wordt elke show persoonlijk en exclusief. De LED act als Visual LED Poi show is ideaal voor bedrijfsfeesten, productpresentaties maar ook om de jarige of jubilaris eens in het zonnetje te zetten. Ook op club- en dance-events kan deze ‘coole’ show het publiek verbazen.

Vele referenties beschikbaar!

LED act: Kanttekening bij video LED poi act:
Helaas geven video’s niet het juiste beeld weer vanwege het grote aantal beeldjes per seconde… Onze hersenen ‘vertragen’ het beeld bij het zien van deze rondzwaaiende lichtbronnen waardoor de inhoud wél ‘leesbaar’ wordt! De foto’s daarentegen zijn genomen met een grotere sluitertijd, die wél tot de verbeelding moeten spreken.

Ook werken deze (LED-) poi artiesten met zelf ontworpen en uniek materiaal, dus heeft u zelf bijzondere wensen, vraag gerust naar de mogelijkheden. Zij dansen op vele verschillende stijlen muziek en hebben een grote variatie aan kostuums: met de Visual Led Poi zijn zij gekleed in zwart kostuum met LED verlichting…

LED act in combinatie met Electric Violin Duo StringCats en/of StringCats XL met éxtra elektrische altviool. Zie video van deze show op maat ‘From Classics to Cyber‘  tijdens diner in de Ridderzaal in Den Haag voor de wereld topbijeenkomst GCCS (Global Conference of CyberSpace) op 16 april 2015
Of in combinatie met percussie act, zie video op deze pagina voor een korte indruk…

Met de speciale apparatuur van de LED act kunnen allerlei teksten en afbeeldingen worden getoond, bijvoorbeeld de naam van het evenement en het logo. Dit tezamen met nog meer door u zelf gekozen afbeeldingen en teksten die goed bij het evenement passen.

Per LED show passen er gemiddeld 4-5 verschillende teksten en 4-6 verschillende afbeeldingen in de apparatuur. Deze teksten en afbeeldingen zullen allemaal voorbij komen tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconden hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en te zien. Voor de exacte invulling ontvangt u een ‘mal’ van de show waarin u zelf uw content kunt aanleveren.
Maar Buro van Otterloo zal altijd adviseren in de content van de LED act, omdat niet alle afbeeldingen en teksten op de juiste manier overkomen.

De Visual LED poi act kan ook geboekt worden samen met de StringCats Electric Violin duo, welke tezamen de show: From Classics to Cyber kunnen uitvoeren. De show is uniek maatwerk waarin moderne technologie wordt gecombineerd met klassieke elementen. Deze openingsact past dan ook perfect bij thema’s als ‘van oud naar nieuw’, ‘van toen naar nu’ en ja, ‘from classics to cyber’.

De vuur poi (vuurshow) is een spectaculaire act met prachtige choreografieën, diverse materialen en uitdagende technieken. Dit vormt een adembenemend schouwspel, waar letterlijk en figuurlijk de vonken vanaf springen!

Spectaculaire vuurshow

 • Logo poi Led poi act
 • Poi act voor huwelijksfeest
 • Percussion LED show
 • Percussion LED show
 • Visual Led Poi mogelijkheden
 • Show act met kandelaar met vuur en vuur poi
 • fire poi dance act
 • Vuur poi Vuur ballen dans fire poi
 • Trefwoord

 • Categorie

 • Genre

 • Thema

 • 4.5 (90%) 2 votes