Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Luchtacrobatiek – tissue aerial act

Luchtacrobatiek – tissue aerial act

Add to Wishlist

Luchtacrobatiek / tissue act / aerial hoop actLuchtacrobatiek bestaat er in vele vormen en thema’s. Wij bieden exclusieve en unieke lucht acrobatische shows al dan niet op maat. Een perfecte openingsact of intermezzo. Tissue acts in verschillende kleuren doeken, trapeze acts in diverse objecten en lounge animatie aerial acts  in combinatie met live muziek en DJ! Van solo act tot duet in straps of doeken, kwartet in doeken enz.
Mocht riggen niet mogelijk zijn, dan kunnen wij ook prachtige grondacrobatiek of een contorsioniste (slangenmeisje) aanbevelen.

Intermezzo met luchtacrobatiek in thema

Luchtacrobatiek tissue acts

Al vele malen heeft Buro van Otterloo bewezen op een subtiele en slimme manier zonder te veel meerkosten voor maatwerk te kunnen zorgen. Het is altijd een meerwaarde om zo goed bij het eventuele thema aan te kunnen sluiten. Diverse intermezzi of openingsacts zijn voorzien van passende muziek genres, nieuwe choreografieën, rekwisieten, kostuums etc…

We kunnen daarmee aansluiten op thema´s als water, James Bond, Burlesque, Great Gatsby, reizen, toekomst, global – internationaal, Zuid Amerika, lounge, glitter & glamour, oscars, samenwerken, vertrouwen, veiligheid…. etc etc.

 

Technische voorwaarden
De ideale vrije werkhoogte voor de doekenact (tissue act) is 6 tot 12 meter.
Er dient één ophangpunt per luchtacrobaat te zijn met een minimale trekkracht van 500 kg per acrobaat. In geval van twee luchtacrobaten in één doek moet de trekkracht minimaal 800 kg zijn. Pal onder het ophangpunt dient een een vrije diameter van 4 meter te zijn (dus vanaf het middelpunt op de grond aan alle kanten 2 meter vrije ruimte). Er dient een genie (bakliftje) beschikbaar te zijn waarvan de acrobate gebruik kan maken om haar doeken dan wel ring op te hangen aan het daarvoor bestemde ophangpunt.
Indien rigging door opdrachtgever wordt verzorgd: gesloten kettingzak. Takelsnelheid minimaal 8 meter per minuut. Rigging altijd in overleg met Artiestenburo van Otterloo.
Indien rigging meer dan 2 uur voorafgaand aan de show moet plaatsvinden, of als het weghalen van de doeken na afloop moet wachten tot einde event, kunnen er wachturen worden berekend.