Luchtacrobatiek tissue acts

Luchtacrobatiek / tissue act / aerial hoop act

Luchtacrobatiek bestaat er in vele vormen en thema’s. Wij bieden exclusieve en unieke luchtacrobatische shows in verschillende thema’s en op maat die perfect in te zetten zijn als openingsact of intermezzo. Tissue acts in verschillende kleuren, trapeze acts in diverse objecten, lounge animatie acts voor bij binnenkomst gasten en luchtacrobatiek in combinatie met live muziek en DJ!
Mocht riggen niet mogelijk zijn, dan kunnen wij ook prachtige grondacrobatiek of een contorsioniste (slangenmeisje) aanbevelen.

Intermezzo met luchtacrobatiek in thema

Al vele malen heeft Buro van Otterloo bewezen op een subtiele en slimme manier zonder te veel meerkosten voor maatwerk te kunnen zorgen om zo goed bij het eventuele thema aan te kunnen sluiten. Diverse intermezzi of openingsacts zijn voorzien van passende muziek genres, nieuwe choreografieën, rekwisieten, kostuums etc…

We kunnen daarmee aansluiten op thema´s als water, James Bond, Burlesque, Great Gatsby, reizen, toekomst, global – internationaal, Zuid Amerika, lounge, glitter & glamour, oscars, samenwerken, vertrouwen, veiligheid…. etc etc.
Zie ook de video’s in de rechter kolom hiernaast.

Technische voorwaarden
De ideale vrije werkhoogte voor de doekenact (tissue act) is 6 tot 12 meter.
Er dient één ophangpunt per luchtacrobaat te zijn met een minimale trekkracht van 500 kg per acrobaat. In geval van twee luchtacrobaten in één doek moet de trekkracht minimaal 800 kg zijn. Pal onder het ophangpunt dient een een vrije diameter van 4 meter te zijn (dus vanaf het middelpunt op de grond aan alle kanten 2 meter vrije ruimte). Er dient een genie (bakliftje) beschikbaar te zijn waarvan de acrobate gebruik kan maken om haar doeken dan wel ring op te hangen aan het daarvoor bestemde ophangpunt.
Indien rigging door opdrachtgever wordt verzorgd: gesloten kettingzak. Takelsnelheid minimaal 8 meter per minuut. Rigging altijd in overleg met Artiestenbureau van Otterloo.
Indien rigging meer dan 2 uur voorafgaand aan de show moet plaatsvinden, of als het weghalen van de doeken na afloop moet wachten tot einde event, kunnen er wachturen worden berekend.

 

  • aerial act luchtacrobatiek
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina