Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Jaren 20 feest – Great Gatsby acts

Jaren 20 feest – Great Gatsby acts

Add to Wishlist

Jaren 20 – Great Gatsby – Roaring TwentiesEntertainment voor typisch jaren 20 feest, Roaring Twenties Party of Great Gatsby party met charleston danseressen, Lindy Hop, korte jurkjes met lange kettingen, mannen met hoeden, lange jassen, swing jazz, Glenn Miller orkest, dixieland bandje, Cotton Club acts en een retro DJ gespecialiseerd in jaren 20 muziek….. een sfeer die de twenties ademt!

Jaren 20 - Great Gatsby

Avondvullend programma jaren 20 party

Voor een avondvullend entertainment programma voor een roaring twenties themafeest, draait Retro DJ Charley de beste platen uit de roerige jaren twintig. Bijzonder zijn de authentieke beelden die hij daarbij kan vertonen op een groot scherm om daarmee helemaal in de juiste sfeer te kruipen (eerste filmpje). Met dansende mensen uit die jaren op het scherm, worden de gasten geïnspireerd in hun jaren twintig stijldansen! Als rondlopende animatie act kunnen we de ballonnenjurk act inzetten. De gasten mogen met een klein speldje om de beurt een ballon kapot prikken, totdat hun burlesque ‘ondergoed’ tevoorschijn komt. Hilarisch, origineel en entertaining!

 

Roaring twenties Great Gatsby openingsact

Een openingsact in twenties stijl, een opening van een Roaring Twenties themafeest om helemaal in de juiste sfeer te komen! Van Charlston dans en Cotton Club stijl tot Broadway Baby gezongen door musical zangeres.
Openingsact van jaren 20 themafeest in het Kurhaus in Scheveningen met zangeres Isabella op een schommel in de lucht en roaring twenties show dansers.

Wij maken geheel vrijblijvend een entertainment totaalconcept voor uw jaren 20 feest afhankelijk van uw budget, aantal gasten, locatie, en avondprogramma. Ook in geluid, licht en visuals op scherm kunnen wij voorzien. Het thema roaring twenties kan ook toegespitst worden op het thema Burlesque dat ook zo typerend was voor deze jaren 20.
En nog net geen jaren 20, maar wel in de broeierige opmaat er naar toe… een Moulin Rouge Show met Cancan dance, retro DJ, verendansen, spreekstalmeester…. Bekijk de Moulin Rouge pagina hier