Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Luchtacrobatiek duet in straps / aerial act

Luchtacrobatiek duet in straps / aerial act

Add to Wishlist

Luchtacrobatiek / aerial act: duet in straps

Deze bijzondere luchtacrobatische act wordt uitgevoerd door een man en een vrouw als duet. Sierlijk, spannend en krachtig! Originele en spectaculaire dans in de lucht door 2 acrobaten. Er komt altijd een rigger mee met een motortakel.

Tevens mogelijk als duet in straps met twee vrouwelijke (lucht-) acrobaten, Zie onderste filmpje.
Of als duet in een hoepel (hoop) met 1 of 2 dames, zie filmpje.

Technische voorwaarden
De ideale vrije werkhoogte voor deze aerial act duet in straps is 6 tot 12 meter.
Er dient één ophangpunt te zijn met een minimale trekkracht van 800 kg. Pal onder het ophangpunt dient een een vrije diameter van 4 meter te zijn (dus vanaf het middelpunt op de grond aan alle kanten 2 meter vrije ruimte). Er dient een genie (bakliftje) beschikbaar te zijn waarvan de rigger gebruik kan maken om de motortakel op te hangen aan het daarvoor bestemde ophangpunt.
Indien rigging meer dan 2 uur voorafgaand aan de show moet plaatsvinden, of als het weghalen van de motortakel na afloop moet wachten tot einde event, kunnen er wachturen worden berekend.

Intermezzo met luchtacrobatiek in thema

Luchtacrobatiek bestaat er in vele vormen en thema’s. Wij bieden exclusieve en unieke lucht acrobatische shows al dan niet op maat. Een perfecte openingsact of intermezzo. Tissue acts in verschillende kleuren doeken, trapeze acts in diverse objecten en lounge animatie aerial acts  in combinatie met live muziek en DJ! Van solo act tot duet in straps of doeken, kwartet in doeken enz.
Mocht riggen niet mogelijk zijn, dan kunnen wij ook prachtige grondacrobatiek of een contorsioniste (slangenmeisje) aanbevelen. Naast deze aerial act duet in straps, bieden we ook solo, duo, quatro acts in tissue of in hoepel….

Zie MEER LUCHTACOBATIEK Naast luchtacrobatiek bieden wij ook grondacrobatiek in diverse acts:

Grondacrobate / Slangenmeisje Renske
Grondacrobatisch duet op sokkel