Percussie act op olievaten (water)

Reacties klanten:
De percussie act was hartstikke goed. Een super mooie en spectaculaire act. Veel positieve reacties gehad, bedankt!”
De percussie act was een fantastische aanvulling op het programma. Vriendelijke drummers, ervaring met kinderen dus wat ons betreft een prima combinatie. Bedankt!”
Hé Katelijne, het was erg leuk! Jullie hebben leuke trommelaars (zoals ik ze noem) en een super hoofd trommelaar :)!

Percussie act als openingsact, energizer of  interactieve act

Voor een spectaculaire openingsact al dan niet in thema, is een act met deze professionele en creatieve slagwerkers zeer geschikt. Ook kunnen deze percussionisten op verschillende voorwerpen spelen: niet alleen gewone drums en percussie instrumenten, maar bijvoorbeeld ook kliko bakken, olievaten (barrels), vuilnisemmers, steigerpijpen, emmers, auto velgen, wastrommels met licht, stalen damwanden, etc… je kunt het zo gek niet bedenken.
Drum act met opspattend water in blauw licht of black light?
Duurzame, circulaire percussie act op recycled materialen?
Of een openingsact waarbij de directeur mee kan drummen op extra grote bassdrum en reuze djembe, voordat hij zijn speech houdt…. 100% succes gegarandeerd voor elk soort gelegenheid.
Deze openingsact kan ook buiten plaatsvinden, versterkt of onversterkt en kan ook (deels) mobiel worden ingezet.

Percussie act in diverse thema’s: duurzaamheid, bouw, water

Een percussieshow met trommels, drums en andere traditionele set-ups zijn mogelijk, tevens in combinatie met een begeleidende CD met muziek of elektronische beats. Omdat we over een eigen studio beschikken kunnen ook orkestbanden op maat gemaakt worden met geluiden die uw bedrijf of evenement representeren!
De ‘trommelaars’ act kunnen we dus in diverse thema’s uitvoeren: water, bouw, zwembad, duurzaamheid, innovatie etc. etc.

Mobiele percussie act om uw gasten letterlijk ‘op te trommelen’?

Ook dat is mogelijk. Met energieke en aanstekelijke samba-ritmes kunnen 3 percussionisten de gasten bijvoorbeeld na een diner letterlijk op trommelen en meenemen naar de feestruimte. Ludieke en energieke verrassingsact! zie filmpje rechts en onderaan voor een impressie.

Percussie act op school met interactie met de kinderen!

Ook dat is natuurlijk mogelijk! Dat kan ook met 2 slagwerkers op diverse slaginstrumenten, ook met opspattend water, spectakel voor de kinderen op het schoolplein. Ze kunnen dan ook extra trommels en stokken meenemen om de kinderen een korte workshop te geven. Zo leren ze samen een ritme te vormen en naar elkaar te luisteren…. zie ook foto’s in de bovenste foto slider.

Buro van Otterloo beschikt over verschillende drum groepen die een openingsact kunnen verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden 0297-520000

Met de ruime ervaring in het geven van percussie workshops en trainingen, zijn onze percussionisten in staat er een energieke interactieve act van te maken. Het publiek wordt volledig betrokken bij de show en worden een onderdeel van het geheel. Kleine of grote slagwerkinstrumenten kunnen worden uitgedeeld aan gasten zodat ze even écht mee kunnen doen tot een swingend ritme wordt neergezet. Super energiek en vrolijk makend, perfect tijdens een congres of plenaire bijeenkomst om even nieuwe energie op te doen! De workshop is zowel voor volwassenen als kinderen. Een leerzame workshop waar het gaat om samenwerking, creativiteit, humor, kijken, luisteren en uitvoeren. Bekijk ook deze webpagina
Percussie act in thema bouw: (klik hiernaast om naar de pagina te gaan)

Deze percussie act is ook te boeken in combinatie met
StringCats Electric Violin Duo en/of Visual LED poi danseressen.
en in combinatie met Breakdansers ‘High Five!’

Percussie act Steely Beats  – een duo op stalen voorwerpen en/of klikobakken (Kliko Beats)

Braziliaanse, Afrikaanse of Antilliaanse percussie act
Een Braziliaanse brassband als openingsact eventueel in combinatie Braziliaanse danseressen of Capoeira – dé Braziliaanse vecht danssport. Afrikaanse drum openingsact met Djembé trommels desgewenst met Afrikaanse dansers er bij Antilliaanse percussie openingsact en Brassband. Een brassband is een groep percussionisten in combinatie met koperblazers, trompetten en trombones.

Een openingsact of slotact met mobiele trommelaars, lopende percussionisten, kan in verschillende settings worden ingezet:
Als een grote groep met slagwerkers, al dan niet met trommels om hun nek en dus mobiel zodat ze tussen de gasten kunnen lopen en hen meenemen als een soort ‘Rattenvanger van Hamelen’, of als kleine groep, één, twee of drie zijn die bijvoorbeeld met een tape meespelen.

Desgewenst kan Buro van Otterloo ook de bedrijfsmuziek op maat voor u maken en dus zorgen voor de begeleidende tape, orkestband.

rondlopende drum act

mobiele akoestische drummers act ‘Rattenvanger van Hamelen’

 • percussie act op olievaten
 • drummers openingsact
 • slagwerkers act op olievaten
 • rondlopende drum act
 • Percussie act met olievaten en LED
 • spektaculaire drum act
 • Percussie act olievaten opspattend water buiten
 • Trommelaars lopen vooruit en nemen gasten mee op bouwplaats
 • Percussie act bouw eerste paal slaan
 • Percussie act bouw eerste paal slaan
 • Percussionisten olievaten drums school
 • Trefwoord

 • Categorie

 • Genre

 • Thema

 • 4 (80%) 3 votes