Lezing sprekers duo Jan Heemskerk en Ivonne Schouten-hoek mbt vitaliteitsprogrammas

Sprekers duo columnist Jan Heemskerk &  relatie-inspirator Ivonne Schouten-Hoek

Een vitale werknemer is
een productieve werknemer!

Unieke lezing: inspiratie voor je relatie

In deze lichtvoetige maar bovenal zakelijke en serieuze interactieve lezing constateren Ivonne Schouten-Hoek en Jan Heemskerk dat de goede liefdesrelatie als component van de vitaliteitsmix vaak over het hoofd wordt gezien. Terwijl een functionele relatie misschien wel het belangrijkste onderdeel is van een gezonde lifestyle, en een belangrijke boost voor de productiviteit. Immers: een gelukkige, vitale werknemer is een productieve en gemotiveerde werknemer!

Inspiratie voor je relatie is een prikkelende en  interactive lezing die een belangrijk issue adresseert:
Haal ik alles uit mijn relaties?
Hoe herken ik valkuilen?
Hoe (makkelijk) kan ik mijn relatie op een hoger plan tillen?

Interactief sprekers duo

Zonder dat u als werkgever ‘achter de voordeur’ hoeft te komen, helpen Jan en Ivonne uw werknemers hun relatie in kaart te brengen en met verhelderende tips en technieken nóg beter te maken dan hij al was. Wie specifieke vragen heeft, kan zich via de vragenbus anoniem rechtstreeks tot Ivonne en Jan wenden, of gewoon door zijn of haar hand op te steken…

Jan Heemskerk

Jan Heemskerk is voormalig hoofdredacteur van de mannenbladen MAN, FHM en Playboy. Tegenwoordig is hij columnist, journalist, schrijver en spreker. Hij schrijft en spreekt vooral over zijn twee bijzondere specialismen:

  • Het verbeteren van de relatie tussen man en vrouw, door het onderzoeken en verklaren van de verschillen, overeenkomsten en het wederzijds onbegrip.
  • Het verkrijgen van een gezonde fysieke en geestelijke lifestyle, aan de hand van eigen ervaring en met de hulp van professionals van zéér divers pluimage.

Jan schuwt hierbij de humor niet.

Ivonne Schouten-Hoek

Ivonne Schouten-Hoek is relatie-inspirator / relatie consultant. Voorheen was zij werkzaam als scheidingsadvocaat en mediator. In die periode heeft zij veel relaties zien stranden, die naar haar oordeel best levensvatbaar hadden kunnen zijn. Tevens Is zij er in haar praktijk van overtuigd geraakt dat het middel (scheiding) vaak erger is dan de kwaal (getrouwd blijver). Als belezen relatie-inspirator leert zij stellen beter te communiceren en weer de taal van de liefde met elkaar te spreken.  En dat allemaal binnen anderhalf uur!

Het ontbrekende stukje binnen vitaliteitsprogramma’s

Sprekers duo Jan Heemskerk en Ivonne Schouten-Hoek geven leuke, leerzame én inspirerende lezingen, in het kader van vitaliteitsprogramma’s. Zij hebben een uniek verhaal over RELATIE, COMMUNICATIE & INSPIRATIE. Met veel herkenbare voorbeelden, direct-succes-tips en humor laten zij uw medewerkers zien dat je met minimale inspanning, maximaal resultaat behaalt!

Jan Heemskerk en Ivonne Schouten-Hoek hebben hele leuke en inspirerende tips voor een gezonde geest, een gezond lijf en een goede communicatie in relaties (thuis, maar ook voor op de werkvloer).
De boeken en colums van Jan gaan over allerlei onderwerpen die binnen het hoofdstuk vitaliteit vallen (gezonde geest en gezond eten) en Ivonne weet alles te vertellen over een gezonde relatie, iets waar werkgevers ook baat bij hebben! Zit het thuis goed, dan verhoogt dat ook de productiviteit van werknemers en verlaagt dat het ziekteverzuim.

Kortom: het ontbrekende stukje binnen vitaliteitsprogramma’s is nu gevonden!

Online relatie-inspiratie-cursus Boost your Love Life

Tevens is tegen een meerprijs de unieke online relatie-inspiratie-cursus Boost you Love Life te koop! Daarin presenteert Ivonne Schouten-Hoek in 6 video’s de  basisprincipes voor het hebben, krijgen en houden van een goede relatie. Met herkenbare voorbeelden, direct-succes-tips en humor. Tevens zijn gesproken columns van Jan Heemskerk onderdeel van deze cursus. Meer info: www.boostyourlovelife.nl

  • lezing bedrijf vitaliteit relatie
  • lezing bedrijf vitaliteit relatie
  • Sprekersduo Jan Heemskerk en Ivonne Schouten-Hoek
  • Sprekersduo Jan Heemskerk en Ivonne Schouten-Hoek
Beoordeel pagina