Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Acrobatische tango dans act

Acrobatische tango dans act

Add to Wishlist

Acrobatische tango dans act met tango danspaar met acrobatische lifts! Dit acrobatische tango duo verzorgt een spectaculaire show met het sensuele, passievolle karakter van de tango en het indrukwekkende, spectaculaire aspect van acrobatiek.
Deze (tango) dans act wordt uitgevoerd door finalisten van de veelbekeken dance contest So You Think You Can Dance en en Britain’s Got Talent.
Deze bijzondere acrobatische tango dansact is perfect in te zetten bij evenementen in het thema passie, samenwerken (‘It takes two to Tango‘), energie, power etc.. Zeker tijdens een diner of congres is dit optreden een geweldige energizer  als intermezzo of slotact van 3-5 minuten.

 

Intermezzo of openingsact met WoW-factor!

Al menig chique diner is  voorzien van een spectaculair intermezzo van deze twee geweldige dansers / acrobaten.
Maar ook als energieke openingsact van een congres is deze acrobatische dansact te boeken, optioneel in combinatie met live muzikanten zoals StringCats Electric Violin Duo zoals in het filmpje hiernaast te zien is.

Voor het danspaar is een vloer van minimaal 4 x 6 meter vrije ruimte nodig. Hun muziek zal worden afgespeeld op een aanwezige geluidsinstallatie via USB-stick.Naast deze acrobatische tango dansact, met veel ‘gooi- en smijtwerk’, bieden we ook een Moderne tangodans act die sensueler is en dichter bij de klassieke tango dans komt. Uiteraard heet deze dansact niet voor niets ‘modern’ omdat er wel degelijk ook acrobatische lifts en bijzondere, meer moderne choreografieën in voorkomen. Omdat deze dans op deze manier is opgebouwd, is deze act ook te boeken met meesterlijke live musici op bandoneon en gitaar over de muziek van Adios Nonino, Astor Piazzolla (bekend van ‘de traan van Máxima’) voor een schitterend, passievol en energiek intermezzo.