Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Opening pand handeling of act

Opening pand handeling of act

Add to Wishlist

Opening pand: openingsact of -handelingDe opening van een pand of heringebruikname van een gebouw gaat vaak gepaard met een officiële handeling of openingsact. Uiteraard zal deze openingshandeling goed moeten passen bij de architectuur en het ontwerp van het gebouw en bij de soort mensen die er gaan werken of wonen. Buro van Otterloo biedt hiervoor entertainment en acts al dan niet op maat – na overleg met de klant – voor deze officiële gelegenheden zoals (her-)opening van bedrijfspand, kantoor gebouw of vestiging in zowel binnen- en buitenland. De opening van een pand of gebouw kan bijvoorbeeld met een standbeeld bij het gebouw dat wordt onthuld, een kunstwerk in de hal dat wordt onthuld, vuurwerk dat sierlijk rond het gebouw wordt opgelaten, abseilers van bovenop het gebouw naar beneden, een duizelingwekkende lucht acrobatiek act van een bouwkraan, een bijzondere choreografie op de gevel van het nieuwe pand en ‘dansen’ van boven naar beneden op spectaculaire, orkestrale muziek. Dit ‘abseilen’ kan in doeken of in tuigjes met vleugels als een soort vlinders en ga zo maar door….

 

Opening pand met openingsact op maat

Buro van Otterloo weet met diverse artiesten in diverse disciplines (muziek, acrobatiek, dans, techniek) een originele feestelijke opening op maat te maken voor een positieve herinnering aan het in gebruik nemen van een nieuw pand! Vraag Buro van Otterloo vrijblijvend om advies om uw opening feestelijk te omlijsten, van rustige achtergrond muziek van lounge en jazz tot klassiek en easylistening  tijdens de receptie tot een spectaculaire openingsact in de lucht of spetterende openingsshow tijdens de officiële onthulling of opening.

 

Voorbeelden shows op maat opening pand:

De gevel van dit stoere slot is tot leven gekomen met een prachtige lichtshow, schaduwdansen door contorsionistes in de ramen (helaas niet te zien in het filmpje!) met acrobates en sopraan op het bordes….Op 18 mei 2010 werd het kasteeltje in Nijkerk – genoemd Huis de Salentein – officieel heropend. In opdracht van Marianne Severein (B&S Event Innovators) maakte Artiestenburo van Otterloo een speciale productie op maat met het thema Argentinië en ‘het tot leven brengen van Huis de Salentein’. Met een eigentijdse bewerking van het beroemde stuk Liber Tango van Astor Piazzolla, gearrangeerd en geproduceerd door Bas van Otterloo, speelden diverse live musici mee. Uit de ramen, tussen de kantelen en uit het torentje kwamen de herauten en live musici op contrabas, bandoneon, gitaar, viool en sopraan tevoorschijn. Een hele bijzondere en geslaagde, prachtige openingsceremonie was het gevolg. Recensie in Stan Huygens Journaal (Telegraaf, 20 mei 2010)   Recensie highprofile

 

Ook voor andere officiële ceremonie of speciale gelegenheid biedt Buro van Otterloo passend entertainment: