Electric violin act Miss Sun elektrische violiste

Violiste Miss Sun: ‘Vanessa Mae’ act on electric violin

Violiste Miss Sun bespeelt op virtuoze wijze haar elektrische viool en zet een stijlvolle, energieke show neer met ‘WOW’-effect! Miss Sun een veelzijdig solo artiest en dol op show maken!

De ‘Vanessa Mae’-achtige electric violin act is een veelgevraagde openingsact voor feest of diner, intermezzo tijdens diner of slotact van een evenement of congres of zelfs als kort showact in een club of discotheek. Op virtuoze wijze speelt deze violiste live elektrische viool over crossover arrangementen op ‘tape’: bekende klassieke muziek in hedendaagse uitvoering of hedendaagse muziek geschikt gemaakt voor viool.
Ook speelt violiste Miss Sun met diverse DJ’s op verschillende evenementen en is zij één van de twee violistes van het populaire StringCats Electric Violin Duo.

Violiste Miss Sun – electric violin act

Miss Sun is zeer breed onderlegd en speelt diverse muziekstijlen op een hoog niveau, van klassiek tot dance. Zij maakt deel uit van de spetterende internationale openingsact StringCats waar het succes tot ver buiten Nederland reikt.

Miss Sun steelt met haar performance en elektrische vioolspel altijd de show en heeft dat niet alleen in Nederland maar ook in Dubai, Parijs, Brussel, Antwerpen, Hamburg etc. bewezen.

Een optreden van Miss Sun met een spectaculair geprogrammeerde lasershow is perfect als intermezzo of openingsact tot 1000 gasten. Laser en viool vormen hier een wervelend geheel en een grote audio-visuele beleving. Zie het tweede filmpje hiernaast.
Voor opzwepende of juist achtergrondmuziek met live vioolspel kan Miss Sun ook optreden met verschillende DJ’s. Deze duo’s kunnen ingezet worden van Ibiza-lounge feesten tot clubavonden. Zie het filmpje hieronder voor de lounge achtergrondmuziek.

  • Violiste Miss Sun elektrische viool
  • Violiste Miss Sun elektrische viool
  • Bond act met violiste Miss Sun
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote