Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Maffia breakdance openingsact

Maffia breakdance openingsact

Add to Wishlist

Openingsact maffia breakdance: energiek, theatraal, WoW!

Deze maffia breakdance openingsact is een spectaculaire show, een soort mini toneelstukje van 10 minuten,  van waanzinnige breakdansers en danseressen. Uitermate geschikt als openingsact van een feestavond in thema maffia of jaren 30 of als opzwepende ‘break’ tijdens uw congres. Deze kort maar krachtige show krijgt elk publiek ondersteboven. De rondlopende maffia-bazen, gevolgd door 2 sexy dames, transformeren tot stoere breakdansers en danseressen met de snelste draaien, stoerste salto’s en langste ‘headspins’ … Ook mogelijk met 4 breakdansers, dus zonder de danseressen. Al ruim vijftien jaar zijn deze dansers actief op de dansvloer, van videoclips tot theaters, modeshows tot businessmeetings, stijlvolle diners en hippe thema evenementen.

Maffia tableau vivant bij ontvangst door breakdansers

Om de gasten bij ontvangst meteen in de broeierige jaren 30 of maffia sfeer te krijgen, kunnen deze breakdansers en danseressen, gekleed in maffia-stijl een tableau vivant vormen (letterlijk een levend schilderij). Ze hebben onderling contact, spelen een mini-toneelstukje en betrekken daar zo nu en dan een gast bij wat het altijd heel goed doet! Later zullen deze dansers een openingsact of show act doen op een centraal podium (minimaal 5 x 5 meter, met gladde vloer, géén tapijt!) Ohh’s en ahh’s gegarandeerd!

 

Breakdance acts in diverse thema’s als show act

Deze professionele dansers kunnen zich ontpoppen van verschillende soorten ‘arbeidskrachten’ in breakdansers. Op deze pagina dus de transformatie van maffia tot breakdance, maar ook mogelijk van koks tot breakdance, van matroos tot breakdance, van zakenman tot breakdance, van verplegers, laboranten, beachboys, zakenmannen tot breakdance en zelfs van Benidorm Bastards tot breakdansers… (bijna) alles kan!. Voor een evenement waar het nóg grootser kan en mag is een breakdance show met live percussie en drums ook heel energiek.